Kostrzewa Bartosz

Bartosz Kostrzewa od 4 lat zmaga się ze skutkami nieszczęśliwego wypadku komunikacyjnego. Pomimo  bardzo ciężkiego urazu czaszkowo-mózgowego, w wyniku którego wiele miesięcy był w stanie śpiączki jego stan świadomości zwiększa się z każdym rokiem. Bartek nadal jest porażony czterokończynowo i wymaga całodobowej opieki, ale dzięki systematycznej, codziennej rehabilitacji i pracy z logopedą Bartek uśmiecha się, powtarza słowa, stara się potwierdzać lub zaprzeczać gestem głowy odpowiedzi na pytania, pokazuje ręką obrazki i słowa. Przed nami jest jeszcze wiele pracy ale najważniejsze jest to, że Bartek do tej pracy nastawiony jest pozytywnie. Dzięki dotychczasowej Państwa pomocy, Bartka codziennie odwiedza 3 rehabilitantów, w zeszłym roku również uczestniczył w turnusie usprawniającym.

Obecnie staramy się o dofinansowanie zakupu CYBEROKA dzięki, któremu będziemy mogli sprawniej się komunikować. W tym miejscu chcielibyśmy podziękować dotychczasowym darczyńcom za okazane wsparcie i pomoc. Wasz 1% jest dla nas bardzo ważny gdyż jest szansą na lepsze życie dla Bartka, a dzięki temu dla całej naszej rodziny.

POMÓŻ BARTKOWI W POWROCIE DO ZDROWIA

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem Kostrzewa, 1663 pomagacie Państwo Bartkowi w powrocie do zdrowia.

Dziękujemy!

BEZPŁATNY PROFESJONALNY PROGRAM PIT 2016!

Rozlicz lub skoryguj swój PIT w 3 prostych krokach:

1. Pobierz i zainstaluj lub uruchom program online

2. Wypełnij druki w prostym kreatorze

3. Rozlicz PIT przez Internet lub wydrukuj i wyślij pocztą.

opp1proc

Z GÓRY SERDECZNIE DZIĘKUJĘ :)

epitypobierz

epityuruchom