Kostrzewa Bartosz

Bartosz Kostrzewa od 4 lat zmaga się ze skutkami nieszczęśliwego wypadku komunikacyjnego. Pomimo  bardzo ciężkiego urazu czaszkowo-mózgowego, w wyniku którego wiele miesięcy był w stanie śpiączki jego stan świadomości zwiększa się z każdym miesiącem. Bartek nadal jest porażony czterokończynowo i wymaga całodobowej opieki, ale dzięki systematycznej, codziennej rehabilitacji i pracy z logopedą Bartek uśmiecha się, powtarza słowa, stara się potwierdzać lub zaprzeczać gestem głowy odpowiedzi na pytania, pokazuje ręką obrazki i słowa. Przed nami jest jeszcze wiele pracy, ale najważniejsze jest to, że Bartek do tej pracy nastawiony jest pozytywnie. Dzięki dotychczasowej Państwa pomocy, Bartka codziennie odwiedza 3 rehabilitantów, w zeszłym roku również uczestniczył w turnusie usprawniającym. Bartek korzysta z systemu CYBEROKA. W tym miejscu chcielibyśmy podziękować dotychczasowym darczyńcom za okazane wsparcie - jest to dla nas ogromna pomoc i bez Was nie dalibyśmy rady. Prosimy Was o wsparcie procesu rehabilitacji Bartka i przekazanie 1% lub darowizny.

POMÓŻ BARTKOWI W POWROCIE DO ZDROWIA

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem Kostrzewa, 1663 pomagacie Państwo Bartkowi w powrocie do zdrowia.

Dziękujemy!

BEZPŁATNY PROFESJONALNY PROGRAM PIT!

Rozlicz lub skoryguj swój PIT w 3 prostych krokach:

1. Pobierz i zainstaluj lub uruchom program online

2. Wypełnij druki w prostym kreatorze

3. Rozlicz PIT przez Internet lub wydrukuj i wyślij pocztą.

opp1proc

Poniżej znajdziecie Państwo najnowszy program do rozliczeń PIT 2017. W rubryce dotyczącej przekazania 1% został wstawiony numer KRS Fundacji AVALON.

Jeśli chcecie Państwo wesprzeć moją osobę, proszę kliknąć w pole cel szczegółowy i wpisać moje nazwisko w polu wyszukiwania lub wybrać je z rozwijanej listy. W prawidłowo wypełnionej deklaracji, w polu "Cel szczegółowy" musi się znaleźć moje nazwisko i numer subkonta.

Z GÓRY SERDECZNIE DZIĘKUJĘ :)

epitypobierz

epityuruchom