Kosmala Andrzej

Nazywam się Andrzej Kosmala, mam 48 lat. W 1995r. uległem wypadkowi samochodowemu, w skutek którego doznałem urazu kręgosłupa z uszkodzeniem rdzenia kręgowego w odcinku szyjnym (porażenie czterokończynowe). Teraz poruszam się na wózku inwalidzkim i każdego dnia uczę się na nowo samodzielności i niezależności. Choć trwa to już tak długo, to tylko kosztowna rehabilitacja, turnusy rehabilitacyjne oraz odpowiedni sprzęt pomagają mi zmagać się z moją niepełnosprawnością.

Zwracam się do Państwa z prośbą o wsparcie finansowe. Trwałe kalectwo spowodowało, iż bardzo często muszę korzystać z pomocy lekarzy specjalistów oraz specjalistycznego sprzętu rehabilitacyjnego, a ze względu na miejsce zamieszkania (małe miasteczko) koszty leczenia znacznie wzrastają. Stan zdrowia sprawia, że nie jestem w stanie podjąć pracy, a renta nie pozwala na skromne utrzymanie oraz koszty rehabilitacji, zakupu sprzętu ortopedycznego, pokrycie kosztów związanych z pobytem w ośrodkach rehabilitacyjnych, specjalistycznych badań i zakupu leków.

POMÓŻ MI BYĆ BARDZIEJ SAMODZIELNYM!

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem Kosmala, 1657 wspieracie Państwo mój plan powrotu do zdrowia.

Z całego serca dziękuję za każdą pomoc.

BEZPŁATNY PROFESJONALNY PROGRAM PIT 2016!

Rozlicz lub skoryguj swój PIT w 3 prostych krokach:

1. Pobierz i zainstaluj lub uruchom program online

2. Wypełnij druki w prostym kreatorze

3. Rozlicz PIT przez Internet lub wydrukuj i wyślij pocztą.

opp1proc

Z GÓRY SERDECZNIE DZIĘKUJĘ :)

epitypobierz

epityuruchom