Kosior Krzysztof

Witam serdecznie,

mam na imię Krzysztof. Mam 35 lat, Jestem mężem i ojcem dwójki wspaniałych dzieci. W 2013 roku zachorowałem na bardzo rzadką, poważną i nieuleczalną chorobę – Zespół Susaca. W Polsce na tę chorobę choruje zaledwie 12 osób. Choroba autoimmunologiczna z grupy mikroangiopatii należąca do układowych chorób tkanki łącznej małych naczyń krwionośnych obrębu mózgowia. Choroba uszkodziła mi wzrok, słuch oraz centralny układ nerwowy. Nie widzę na prawe oko w 80%, posiadam zaburzenia widzenia w oku lewym z ograniczonym polem widzenia, mam niedosłuch obustronny z przewagą niedosłuchu lewego ucha oraz liczne zmiany naczyniowe w obrębie mózgu. W chorobie dochodzi do licznych mikrozatorów i mikrozawałów małych naczyń krwionośnych. Jest mi bardzo ciężko normalnie funkcjonować, żyć, pracować. Nagle życie moje bardzo zmieniło się. Doświadczyłem co znaczy ból, cierpienie, smutek, rozpacz, gniew. Dzięki zebranym środkom z 1 % podatku, będę mógł finansować leczenie, rehabilitację, specjalistyczne żywienie oraz dofinansować zakup niektórych urządzeń, które pomogą mi w miarę normalnie funkcjonować.

Proszę otwórzcie Swoje serca!

WSPOMÓŻ MNIE W CODZIENNYCH ZMAGANIACH

Przekazując 1% podatku lub darowiznę FUNDACJI AVALON KRS0000270809 z dopiskiem: Kosior, 5726 pomagacie mi Państwo odnaleźć się w życiu! Najmilsi, liczę na Wasze wsparcie! Z całego serca dziękuję!

Krzysztof Kosior

BEZPŁATNY PROFESJONALNY PROGRAM PIT 2016!

Rozlicz lub skoryguj swój PIT w 3 prostych krokach:

1. Pobierz i zainstaluj lub uruchom program online

2. Wypełnij druki w prostym kreatorze

3. Rozlicz PIT przez Internet lub wydrukuj i wyślij pocztą.

opp1proc

Z GÓRY SERDECZNIE DZIĘKUJĘ :)

epitypobierz

epityuruchom