Kosior Krzysztof

Witam serdecznie,

mam na imię Krzysztof. Mam 36 lat, Jestem mężem i ojcem trójki wspaniałych dzieci. W 2013 roku zachorowałem na bardzo rzadką, poważną i nieuleczalną chorobę – Zespół Susaca. W Polsce na tę chorobę choruje zaledwie 12 osób. Choroba autoimmunologiczna z grupy mikroangiopatii należąca do układowych chorób tkanki łącznej małych naczyń krwionośnych obrębu mózgowia. Choroba uszkodziła mi wzrok, słuch oraz centralny układ nerwowy. Nie widzę w 80 procentach na prawe oko, posiadam zaburzenia widzenia z ograniczonym polem, mam niedosłuch obustronny z przewagą niedosłuchu lewego ucha oraz liczne zmiany naczyniowe w obrębie mózgu. W chorobie dochodzi do licznych mikrozatorów i mikrozawałów małych naczyń krwionośnych. Dzięki zebranym środkom z 1 % podatku, będę mógł finansować leczenie, rehabilitację, specjalistyczne żywienie oraz dofinansować zakup urządzeń, które pomogą mi w miarę normalniefunkcjonować.

Proszę otwórzcie Swoje serca!

WSPOMÓŻ MNIE W CODZIENNYCH ZMAGANIACH

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji AVALON KRS 0000270809 z dopiskiem Kosior, 5726 pomagacie mi Państwo odnaleźć się w życiu! Najmilsi, liczę na Wasze wsparcie! Z całego serca dziękuję!

Krzysztof Kosior

BEZPŁATNY PROFESJONALNY PROGRAM PIT!

Rozlicz lub skoryguj swój PIT w 3 prostych krokach:

1. Pobierz i zainstaluj lub uruchom program online

2. Wypełnij druki w prostym kreatorze

3. Rozlicz PIT przez Internet lub wydrukuj i wyślij pocztą.

opp1proc

Poniżej znajdziecie Państwo najnowszy program do rozliczeń PIT 2017. W rubryce dotyczącej przekazania 1% został wstawiony numer KRS Fundacji AVALON.

Jeśli chcecie Państwo wesprzeć moją osobę, proszę kliknąć w pole cel szczegółowy i wpisać moje nazwisko w polu wyszukiwania lub wybrać je z rozwijanej listy. W prawidłowo wypełnionej deklaracji, w polu "Cel szczegółowy" musi się znaleźć moje nazwisko i numer subkonta.

Z GÓRY SERDECZNIE DZIĘKUJĘ :)

epitypobierz

epityuruchom