Kosiński Sebastian

Witam! Nazywam się Sebastian Kosiński, mam 28 lat. Od urodzenia choruję na przepuklinę oponowo–rdzeniową. Następstwem tego jest fakt, iż poruszam się wyłącznie na wózku inwalidzkim. Mimo swojej choroby staram się żyć jak inni, czyli normalnie, będąc aktywnym społecznie w środowisku osób niepełnosprawnych a przede wszystkim pełnosprawnych. Systematyczna rehabilitacja, zakup sprzętu rehabilitacyjnego, a także środków pomocniczych, są dla mnie bardzo kosztowne. Aby aktywnie żyć, niezbędny mi jest wózek inwalidzki, bardzo lekki i jednocześnie wytrzymały, co wiąże się z kosztami nawet kilkunastu tysięcy złotych. Oprócz opłacenia kosztów zakupu wózka, Państwa wsparcie chciałbym przeznaczyć na zakup sprzętu rehabilitacyjno-ortopedycznego oraz na rehabilitację.

POMÓŻ MI ŻYĆ AKTYWNIE I REALIZOWAĆ MOJE MARZENIA

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji AVALON z dopiskiem Kosiński, 2398 pomagacie mi Państwo żyć aktywnie i w miarę możliwości samodzielnie oraz w realizacji moich marzeń.

Wszystkim Darczyńcom Serdecznie Dziękuję!!!

BEZPŁATNY PROFESJONALNY PROGRAM PIT 2016!

Rozlicz lub skoryguj swój PIT w 3 prostych krokach:

1. Pobierz i zainstaluj lub uruchom program online

2. Wypełnij druki w prostym kreatorze

3. Rozlicz PIT przez Internet lub wydrukuj i wyślij pocztą.

opp1proc

Z GÓRY SERDECZNIE DZIĘKUJĘ :)

epitypobierz

epityuruchom