Kosek Kamila

Witam!

Mam na imię Kamila. Urodziłam się 12 grudnia 1985 roku dotknięta chorobą genetyczną - Wrodzoną Łamliwością Kości. Diagnozę postawiono mi jednak dopiero w wieku 7 lat w Centrum Zdrowia Dziecka w Warszawie. Życie z moją chorobą, to życie w ogromnych ograniczeniach. Niestety mój typ choroby obejmuje także uzębienie, które kruszy się i łamie, aż w końcu całkowicie ulegnie zniszczeniu. Pieniądze z subkonta chciałabym w pierwszej kolejności przeznaczyć na zabieg wszczepienia implantów, aby mieć ładne zęby i cieszyć się estetyką wyglądu. Obecnie pozostaję pod opieką katowickiej kliniki ortopedycznej. Od pewnego czasu moim największym Marzeniem jest kontakt z polskimi artystami: aktorami, pisarzami i piosenkarzami znanymi z mediów. Sama rozwijam swój warsztat pisarski, w planach mając wydanie debiutanckiego tomiku W objęciach Marzeń. Proszę o pomoc także uzbieraniu kwoty na opłacenie wydawnictwa. Interesuję się również rękodziełem, w tym wykonywaniem ręcznie robionych kartek okolicznościowych. Chcę też w przyszłości mieć swoje własne miejsce na ziemi z osobą podzielającą magię mojego artystycznego świata Marzeń.

PROSZĘ O POMOC :-)

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem Kosek, 2462 pomagacie mi państwo w trudnej walce z chorobą i w dążeniu do realizacji Marzeń.

BEZPŁATNY PROFESJONALNY PROGRAM PIT 2016!

Rozlicz lub skoryguj swój PIT w 3 prostych krokach:

1. Pobierz i zainstaluj lub uruchom program online

2. Wypełnij druki w prostym kreatorze

3. Rozlicz PIT przez Internet lub wydrukuj i wyślij pocztą.

opp1proc

Z GÓRY SERDECZNIE DZIĘKUJĘ :)

epitypobierz

epityuruchom