Kosecka Ewa

Witam. Nazywam się Ewa Kosecka. Mam zaledwie 37 lat. Choruję na Dziecięce Porażenie Mózgowe i padaczkę. Mam nadciśnienie tętnicze i wrodzoną niedoczynność tarczycy. Jestem po udarze mózgu, a także mam Zespół Turnera z oligofrenią. Od kilku lat niedowidzę, mam 95-100% ubytku słuchu, słyszę w 20% dzięki protezie-implancie słuchowym typu Baha, składającej się z dwóch części. Jedną część mam wewnątrz głowy przymocowaną do kości, a druga część w postaci "śruby" znajduje się na zewnątrz głowy za uchem. Tę "śrubę" należy codziennie przemywać, aby nie tworzył się wokół niej stan zapalny.

To nie wszystko – mam także znaczną osteoporozę, łamliwość kolan, trudności z chodzeniem, skierowanie na leczenie operacyjne - endoprotezy obu kolan, a na dodatek mam problemy z mową. Już NIEDOSŁYSZĘ - NIEDOWIDZĘ - NIE MOGĘ CHODZIĆ - WYPOWIADAĆ SIĘ, a po UDARZE MÓZGU mój stan zdrowia ZNACZNIE SIĘ POGORSZYŁ!

Może mi POMÓC tylko STAŁA SPECJALISTYCZNA i kosztowna, codzienna REHABILITACJA oraz LECZENIE w RÓŻNYCH SPECJALISTYCZNYCH PORADNIACH.

POMÓŻ MI W WALCE Z CHOROBĄ

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem KOSECKA, 1565 pomagacie mi Państwo w moich codziennych zmaganiach. Liczę na Państwa POMOC!

Z góry serdecznie DZIĘKUJĘ za DOBROĆ WASZEGO SERCA.

BEZPŁATNY PROFESJONALNY PROGRAM PIT 2016!

Rozlicz lub skoryguj swój PIT w 3 prostych krokach:

1. Pobierz i zainstaluj lub uruchom program online

2. Wypełnij druki w prostym kreatorze

3. Rozlicz PIT przez Internet lub wydrukuj i wyślij pocztą.

opp1proc

Z GÓRY SERDECZNIE DZIĘKUJĘ :)

epitypobierz

epityuruchom