Korejba Amelia

Amelka i jej ukochana siostra Wiktoria to niezwykłe dziewczynki, które cierpią na to samo schorzenie - MUKOWISCYDOZĘ. Jest to nieuleczalna, bardzo ciężka choroba genetyczna polegająca na zaleganiu gęstego śluzu w narządach, co stopniowo wyniszcza organizm i upośledza funkcje życiowe – przede wszystkim oddychanie i trawienie. Nasza codzienność w niczym nie przypomina zwykłego życia przeciętnej rodziny. Codzienne wielogodzinne drenaże, inhalacje, pobyty w szpitalu, leki, diety, odżywki, a wszystko to RAZY DWA! (miesięczny koszt leczenia to ponad 1500zł) PROSIMY O WASZ 1% to wsparcie nic nie kosztuje a tak wiele może nam pomóc.

PROSIMY O POMOC DLA NASZYCH KSIĘŻNICZEK

Przekazując 1% podatku lub darowiznę FUNDACJI AVALON z dopiskiem Korejba, 2843 dajecie nam Państwo szansę na odpowiednie leczenie i polepszenie jakości życia naszych dzieci, o co gorąco prosimy i za co serdecznie z góry dziękujemy!

BEZPŁATNY PROFESJONALNY PROGRAM PIT 2016!

Rozlicz lub skoryguj swój PIT w 3 prostych krokach:

1. Pobierz i zainstaluj lub uruchom program online

2. Wypełnij druki w prostym kreatorze

3. Rozlicz PIT przez Internet lub wydrukuj i wyślij pocztą.

opp1proc

Z GÓRY SERDECZNIE DZIĘKUJĘ :)

epitypobierz

epityuruchom