Koprowska-Głowacka Anna

Szanowni Państwo! Nazywam się Anna Koprowska- Głowacka. Jestem chora na stwardnienie rozsiane, które z roku na rok postępuje, sprawiając mi coraz większe trudności w samodzielnym funkcjonowaniu. Mam niedowład czterokończynowy, wieloogniskowe uszkodzenie ośrodkowego układu nerwowego oraz uszkodzony słuch. Jest to choroba nieuleczalna, pozostają mi więc tylko leki objawowe i rehabilitacja, które mają na celu złagodzenie jej niszczącego działania. Ponadto zmagam się z astmą, zmniejszoną wydolnością płuc, skoliozą i osteoporozą. W zależności od dnia poruszam się o kulach, bądź na wózku inwalidzkim. Zarówno konieczne leki, jak i rehabilitacja mają jednak swoją cenę i to cenę, która znacznie przekracza nasze zdolności finansowe. Mimo chorób walczę o to, by każdy kolejny dzień nie był gorszy od poprzedniego. Bywa, że przegrywam bitwy, jednak wojna o godziwe życie trwa nadal. W życiu kieruję się dewizą cesarza Karola V: "PLUS ULTRA" (Wciąż dalej), bowiem pomimo trudów staram się żyć w miarę aktywnie i dalej realizować swoje pasje. Pragnę wciąż działać i wyznaczam sobie kolejne cele w myśl zasady, że człowiek bez marzeń jest człowiekiem bez nadziei, a życie bez nadziei traci sens.

PROSZĘ O POMOC W WALCE Z CHOROBĄ

Przekazując 1% podatku lub darowiznę FUNDACJI AVALON z dopiskiem Koprowska-Głowacka, 4580 pomagają mi Państwo w moich codziennych zmaganiach.

Z góry dziękuję za pomoc.

BEZPŁATNY PROFESJONALNY PROGRAM PIT!

Rozlicz lub skoryguj swój PIT w 3 prostych krokach:

1. Pobierz i zainstaluj lub uruchom program online

2. Wypełnij druki w prostym kreatorze

3. Rozlicz PIT przez Internet lub wydrukuj i wyślij pocztą.

opp1proc

Poniżej znajdziecie Państwo najnowszy program do rozliczeń PIT 2017. W rubryce dotyczącej przekazania 1% został wstawiony numer KRS Fundacji AVALON.

Jeśli chcecie Państwo wesprzeć moją osobę, proszę kliknąć w pole cel szczegółowy i wpisać moje nazwisko w polu wyszukiwania lub wybrać je z rozwijanej listy. W prawidłowo wypełnionej deklaracji, w polu "Cel szczegółowy" musi się znaleźć moje nazwisko i numer subkonta.

Z GÓRY SERDECZNIE DZIĘKUJĘ :)

epitypobierz

epityuruchom