Kłosiewski Piotr

Mam na imię Piotrek i mam 29 lat. W roku 2011 zachorowałem na dystonię - schorzenie neurologiczne o niejasnym pochodzeniu. Objawia się niekontrolowanymi, samoistnymi skurczami różnych mięśni (w moim przypadku jest to cały tułów i kark). Wyobraźcie sobie, że przez Wasze ciało przechodzi prąd o niskim natężeniu, a Wy wyginacie się wówczas w różne strony. Nie mogę nad tym zapanować. To bardzo uciążliwa choroba. Przybiera na sile przy stresie i silnych emocjach, zarówno pozytywnych, jak i negatywnych. Terapia farmakologiczna oraz zastrzyki domięśniowe nie przyniosły oczekiwanych rezultatów. W październiku ubiegłego roku przeszedłem z powodzeniem operacje implantacji elektrod do głębokich struktur mózgu i generatora zasilanego bateriami. Na rezultaty operacji trzeba jednak jeszcze poczekać. Pieniądze zebrane dzięki Państwa hojności w ramach przeznaczę na rehabilitację i pokrycie kosztów wymiany baterii do generatora.

Z POMOCĄ RODZINY, PRZYJACIÓŁ I LUDZI DOBREJ WOLI

CHCIAŁBYM WRÓCIĆ DO SPRAWNOŚCI

Przekazując 1% podatku lub darowizny Fundacji Avalon z dopiskiem Kłosiewski, 1920 pomagacie mi Państwo zrealizować moje marzenie o powrocie do zdrowia.

Serdecznie dziękuje za każde wsparcie.

BEZPŁATNY PROFESJONALNY PROGRAM PIT 2016!

Rozlicz lub skoryguj swój PIT w 3 prostych krokach:

1. Pobierz i zainstaluj lub uruchom program online

2. Wypełnij druki w prostym kreatorze

3. Rozlicz PIT przez Internet lub wydrukuj i wyślij pocztą.

opp1proc

Z GÓRY SERDECZNIE DZIĘKUJĘ :)

epitypobierz

epityuruchom