Kisłowska Lena

Lena urodziła się w 2011 roku z zespołem wad mnogich, zdiagnozowanych jako zespół Cornelii de Lange (CdLS). Jest niezwykle pogodną i radosną dziewczynką, skarbem i oczkiem w głowie rodziców. Znajduje się pod stałą opieką wielu specjalistów, w tym logopedy, ponieważ nie mówi. Lenie potrzebna jest intensywna terapia logopedyczna, ponieważ wypowiada tylko kilka słów. Córka potrzebuje ciągłej stymulacji, zaopatrzenia w protezy mowy, a to niestety wiąże się z dużymi wydatkami. My rodzice, każdego dnia poprzez pracę z dzieckiem, stymulację i zabawę, dajemy jej nadzieję bycia w przyszłości samodzielną i szczęśliwą. Do tego potrzebne są środki finansowe, za które będziemy niezmiernie wdzięczni ludziom wielkiego serca. Dlatego bardzo prosimy Państwa o pomoc i z góry za nią dziękujemy.

POMÓŻ LENIE W BYCIU SAMODZIELNĄ!

Zwracamy się do Państwa z gorącą prośbą o pomoc! Przekazując 1% podatku lub darowiznę  Fundacji Avalon z dopiskiem Kisłowska, 5797 pomagają Państwo Lenie w walce z chorobą. W imieniu córki bardzo dziękujemy za okazaną pomoc.

BEZPŁATNY PROFESJONALNY PROGRAM PIT 2016!

Rozlicz lub skoryguj swój PIT w 3 prostych krokach:

1. Pobierz i zainstaluj lub uruchom program online

2. Wypełnij druki w prostym kreatorze

3. Rozlicz PIT przez Internet lub wydrukuj i wyślij pocztą.

opp1proc

Z GÓRY SERDECZNIE DZIĘKUJĘ :)

epitypobierz

epityuruchom