Karczewski Daniel

Nazywam się Daniel Karczewski. Mam 58 lat. Od 17 roku życia jestem sparaliżowany od pasa w dół wskutek nieszczęśliwego wypadku. Nieodwracalne uszkodzenie rdzenia kręgowego odebrało mi możliwość normalnego funkcjonowania. Nadmiernie gromadzący się płyn mózgowo - rdzeniowy pogarsza mój stan. Z roku na rok paraliż postępuje odbierając mi władzę nad moim ciałem. W tej chwili sprawna pozostała mi tylko lewa ręka i jedynie systematyczna rehabilitacja może spowolnić ten proces. Zabiegi rehabilitacyjne refundowane przez NFZ nie są wystarczające. Jestem zmuszony prosić Państwa o pomoc, ponieważ moja sytuacja materialna nie pozwala mi na ratowanie mojego zdrowia w pełni. Jak każdy pragnę żyć w miarę normalnie i niezależnie. Nie poddaję się na przekór wszystkiemu. Dziękuję za pomoc.

PAMIĘTAJ O MNIE WYPEŁNIAJĄC PIT!

Z Waszą pomocą będzie mi łatwiej zadbać o zdrowie. Dlatego będę ogromnie wdzięczny za przekazanie 1% podatku lub darowizny FUNDACJI AVALON z dopiskiem Karczewski, 1656. 1% to tak niewiele, a tak dużo znaczy.

Dziękuję wszystkim za okazaną pomoc!

BEZPŁATNY PROFESJONALNY PROGRAM PIT 2016!

Rozlicz lub skoryguj swój PIT w 3 prostych krokach:

1. Pobierz i zainstaluj lub uruchom program online

2. Wypełnij druki w prostym kreatorze

3. Rozlicz PIT przez Internet lub wydrukuj i wyślij pocztą.

opp1proc

Z GÓRY SERDECZNIE DZIĘKUJĘ :)

epitypobierz

epityuruchom