Kamiński Michał

Witam.

Nazywam się Michał Kamiński, urodziłem się z delikatnym zezem w 1988r, a cztery lata później, podczas badania dna oka, okulista zdiagnozował u mnie guz mózgu. Ten gwiaździak włókienkowy, umiejscowiony był między III, a IV komorą mózgu – miejscem nie operacyjnym. Jakby tego było mało, stwierdzono także wodogłowie, przez które musiałem mieć zabieg wszczepienia zastawki komorowo – otrzewnowej. Od tamtego czasu zacząłem przechodzić liczne operacje, żeby usunąć torbiele oraz krwiaki, które tworzyły się wokół guza. Po długotrwałych poszukiwaniach, moi rodzice natrafili na lekarzy, którzy podjęli by się wykonania radioterapii. Całe szczęście przeszedłem ją pomyślnie, bo w innym przypadku czekało by na mnie zejście z tego świata.

W 2002 r. nastąpiła wznowa miejscowa procesu nowotworowego, co wiązało się z zabiegiem, który mógł zakończyć się – tak, jak za pierwszym razem – moją śmiercią. Po nim stwierdzono niedowład połowiczy prawostronny, a także – brak kontaktu słownego oraz zaburzenia świadomości.

Z moją mową i świadomością jest już w porządku, ale niestety niedowład wciąż się utrzymuje. Z osoby w pełni sprawnej, na przestrzeni kilku lat, stałem się osobą niepełnosprawną i niezdolną do samodzielnej egzystencji. Systematyczna rehabilitacja spowodowała powolny powrót do sprawności, stając się szansą na poprawę funkcjonowania.

Każda jedna wpłata zwiększa ilość mojej rehabilitacji i szansę na lepsze jutro. Serdecznie dziękuję za każdą wpłatę i tym sposobem za okazaną pomoc.

PROSZĘ O POMOC W WALCE Z CHOROBĄ

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji AVALON z dopiskiem Kamiński, 2932 pomagają mi Państwo mierzyć się z rzeczywistością. Za wszelką pomoc będę bardzo wdzięczny.

„Bo­gatym nie jest ten kto po­siada, lecz ten kto daje.”
Św. Jan Paweł II

BEZPŁATNY PROFESJONALNY PROGRAM PIT!

Rozlicz lub skoryguj swój PIT w 3 prostych krokach:

1. Pobierz i zainstaluj lub uruchom program online

2. Wypełnij druki w prostym kreatorze

3. Rozlicz PIT przez Internet lub wydrukuj i wyślij pocztą.

opp1proc

Poniżej znajdziecie Państwo najnowszy program do rozliczeń PIT 2017. W rubryce dotyczącej przekazania 1% został wstawiony numer KRS Fundacji AVALON.

Jeśli chcecie Państwo wesprzeć moją osobę, proszę kliknąć w pole cel szczegółowy i wpisać moje nazwisko w polu wyszukiwania lub wybrać je z rozwijanej listy. W prawidłowo wypełnionej deklaracji, w polu "Cel szczegółowy" musi się znaleźć moje nazwisko i numer subkonta.

Z GÓRY SERDECZNIE DZIĘKUJĘ :)

epitypobierz

epityuruchom