Kamiński Michał

Witam. Nazywam się Michał Kamiński, urodziłem się w 1988r. W 1992 r., podczas badania dna oka, okulista zdiagnozował u mnie guz, który umiejscowiony był między III, a IV komorą mózgu. Od tego czasu zacząłem przechodzić liczne operacje i badania.

W 2002 r. nastąpiła wznowa miejscowa procesu nowotworowego, co wiązało się z kolejnym zabiegiem. Po nim stwierdzono niedowład połowiczy prawostronny – a także, brak kontaktu słownego oraz zaburzenia świadomości.

Z moją mową i świadomością jest już w porządku, ale niestety niedowład wciąż się utrzymuje. Z osoby w pełni sprawnej, na przestrzeni kilku lat, stałem się osobą niepełnosprawną i niezdolną do samodzielnej egzystencji. Systematyczna rehabilitacja spowodowała powolny powrót do sprawności, stając się szansą na poprawę funkcjonowania. Niestety, jest ona bardzo kosztowna.

Zgromadzone środki przeznaczę na zakup sprzętu rehabilitacyjnego i godne życie. Każda jedna wpłata zwiększa ilość mojej rehabilitacji i szansę na lepsze jutro. Serdecznie dziękuję za każdą wpłatę i tym sposobem za okazaną pomoc.

PROSZĘ O POMOC W WALCE O MOŻLIWIE GODNE ŻYCIE

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem Kamiński, 2932 pomagają mi Państwo mierzyć się z rzeczywistością. Za wszelką pomoc będę bardzo wdzięczny.

„Bo­gatym nie jest ten kto po­siada, lecz ten kto daje.”

Jan Paweł II

BEZPŁATNY PROFESJONALNY PROGRAM PIT 2016!

Rozlicz lub skoryguj swój PIT w 3 prostych krokach:

1. Pobierz i zainstaluj lub uruchom program online

2. Wypełnij druki w prostym kreatorze

3. Rozlicz PIT przez Internet lub wydrukuj i wyślij pocztą.

opp1proc

Z GÓRY SERDECZNIE DZIĘKUJĘ :)

epitypobierz

epityuruchom