Janicz-Pruszkowska Dorota

Witam, mam na imię Dorota i mam 59 lat. Od 15 lat choruję na przewlekłą i nieuleczalną chorobę centralnego układu nerwowego – stwardnienie rozsiane oraz wiele innych chorób związanych z SM. Choroba ta postępuje i z każdym rzutem pozostawia po sobie ślad w postaci pogłębiających się dysfunkcji wielu życiowych czynności organizmu. Regularna rehabilitacja wpływa na spowolnienie przebiegu choroby a przyjmowane leki zmniejszają dolegliwości spowodowane przez SM. W roku 2013 zmuszona zostałam do przejścia na rentę z powodu całkowitej niezdolności do pracy i samodzielnej egzystencji. W tym samym okresie doszła choroba nowotworowa a potem kolejne.

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji AVALON z dopiskiem JANICZ-PRUSZKOWSKA, 1877 pomożecie mi Państwo w codziennych zmaganiach z chorobami poprzez systematyczną rehabilitację oraz zakup wielu nierefundowanych drogich leków.

PROSZĘ, PODARUJ MI SWÓJ 1% !

Będę wdzięczna za wszelką pomoc uzyskaną od Państwa.

Pozdrawiam i życzę wszystkim zdrowia oraz dużo radości.

Kontakt do mnie: dorotapruszkowska@o2.pl

BEZPŁATNY PROFESJONALNY PROGRAM PIT 2016!

Rozlicz lub skoryguj swój PIT w 3 prostych krokach:

1. Pobierz i zainstaluj lub uruchom program online

2. Wypełnij druki w prostym kreatorze

3. Rozlicz PIT przez Internet lub wydrukuj i wyślij pocztą.

opp1proc

Z GÓRY SERDECZNIE DZIĘKUJĘ :)

epitypobierz

epityuruchom