Jaguszewski Adam

Nazywam się Adam Jaguszewski. Wraz z żona Ewą jesteśmy szczęśliwym małżeństwem, już ponad 35 lat. Niestety życie doświadczyło nas bardzo poważnymi chorobami, które uniemożliwiają samodzielną egzystencję. W 1997 r. doznałem pierwszego wylewu krwi do mózgu, który częściowo uszkodził mi lewą stronę ciała. Z kolei żona, która do tej pory utrzymywała rodzinę, z niewiadomych przyczyn dostała udaru w 2003 r. Upośledził on jej lewą stronę ciała do tego stopnia, że pozostał jej całkowity niedowład lewej ręki. Obowiązek utrzymywania rodziny spadł na mnie, ale nie na długo. Z powodu zablokowania tętnic szyjnych w 2007 r. dostałem rozległego wylewu krwi do mózgu, skutkiem czego dostałem paraliżu całej lewej strony ciała. Dziś pozostał mi całkowity niedowład lewej ręki i muszę chodzić o lasce. Borykam się także z zaawansowaną cukrzycą. Jakby nieszczęść było mało, w 2012 r. żona w wypadku samochodowym dostała uszkodzenia ścięgien lewej nogi i do dnia dzisiejszego mimo rehabilitacji ma duże problemy z chodzeniem. Zwracam się do Państwa z prośbą o wsparcie finansowe. Trwałe kalectwo spowodowało, iż bardzo często musimy korzystać z pomocy lekarzy i codziennej rehabilitacji, a nie jesteśmy w stanie podjąć pracy.

PROSIMY O WSPARCIE

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem Jaguszewski, 43 wspieracie Państwo nasz powrót do zdrowia. Dziękujemy wszystkim za okazaną pomoc. Ewa i Adam Jaguszewscy

BEZPŁATNY PROFESJONALNY PROGRAM PIT 2016!

Rozlicz lub skoryguj swój PIT w 3 prostych krokach:

1. Pobierz i zainstaluj lub uruchom program online

2. Wypełnij druki w prostym kreatorze

3. Rozlicz PIT przez Internet lub wydrukuj i wyślij pocztą.

opp1proc

Z GÓRY SERDECZNIE DZIĘKUJĘ :)

epitypobierz

epityuruchom