Gwara Kamil

Witam serdecznie! Mam na imię Kamil i mam 29 lat. Urodziłem się z Dziecięcym Porażeniem Mózgowym. W 2000 r. przeszedłem nieudaną operację na zwichniętym stawie biodrowym, która spowodowała, że poruszam się o kulach, chociaż miałem bardzo duże szanse na prawidłowe i samodzielne chodzenie. Niestety, po wielu konsultacjach ze specjalistami z dziedziny ortopedii, nie ma żadnej szansy na poprawę mojego stanu zdrowia, a w niedalekiej przyszłości czeka mnie wózek inwalidzki. Od kilku lat jestem „cudem” żonaty i staram się znaleźć pracę jednocześnie ucząc się grafiki komputerowej. Posiadam prawo jazdy i moim marzeniem jest przystosowanie samochodu do potrzeb mojej dysfunkcji ruchowej. Zapewni mi to mobilność w poszukiwaniu pracy oraz odciąży moją żonę. Niestety, jest to bardzo kosztowne. Fundusze, które uda mi się zebrać dzięki Państwa pomocy, chciałbym przeznaczyć na przystosowanie mojego samochodu oraz na rehabilitację.

PROSZĘ O POMOC W MOICH CODZIENNYCH ZMAGANIACH

Przekazując 1% podatku lub darowiznę FUNDACJI AVALON z dopiskiem Gwara, 1341 pomagają mi Państwo w moich codziennych zmaganiach.

Kontakt ze mną: gwara.kamil@wp.pl ; tel. 782-688-243

Pozdrawiam Wszystkich

Kamil

BEZPŁATNY PROFESJONALNY PROGRAM PIT 2016!

Rozlicz lub skoryguj swój PIT w 3 prostych krokach:

1. Pobierz i zainstaluj lub uruchom program online

2. Wypełnij druki w prostym kreatorze

3. Rozlicz PIT przez Internet lub wydrukuj i wyślij pocztą.

opp1proc

Z GÓRY SERDECZNIE DZIĘKUJĘ :)

epitypobierz

epityuruchom