Gulij Jadwiga

Mam na imię Jadwiga.

W listopadzie 2014 roku mając 49 lat zdiagnozowano u mnie raka piersi z przerzutami do wątroby i kości. W Polsce zaklasyfikowano mój nowotwór jako nieoperacyjny i włączono leczenie paliatywne. Po ośmiu cyklach mocnej chemioterapii wystąpił poważny problem z sercem. Po trzech dniach szukania ratunku u naszych lekarzy znalazłam się na oddziale ratunkowym z wydajnością serca 15%. Po dwutygodniowej walce o życie sytuacja została unormowana. Wtedy usłyszałam następną diagnozę „nie ma co liczyć na poprawę stanu serca, ponieważ zmiany są nieodwracalne, a guzy na wątrobie powiększyły się czterokrotnie”.

W dniu dzisiejszym śmiało mogę twierdzić, że przeżyłam pierwszy cud – serce na dzień dzisiejszy doszło prawie do normy 52% a guzy na wątrobie zatrzymały się. Razem z rodziną zaczęliśmy szukać pomocy za granicą, ponieważ w Polsce wykorzystaliśmy wszystkie możliwości jakie są dostępne. Po włączeniu leczenia jakie zaproponowano nam w Niemczech, na dzień dzisiejszy stwierdzono zatrzymanie wzrostu choroby z bardzo dużym prawdopodobieństwem cofania się guzów. Dzięki lekarzowi z Niemiec, odzyskałam siły i wierzę, że pokonam tą chorobę. Niestety leczenie jest bardzo drogie i wiąże się z przeprowadzeniem zabiegów, które w Polsce zostały zaniechane z powodów dla mnie niezrozumiałych.

PROSZĘ O POMOC GDYŻ KAŻDY NAWET NAJMNIEJSZY GEST MOŻE URATOWAĆ MI ŻYCIE

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji AVALON z dopiskiem Gulij, 5660 pomagasz mi w dalszym leczeniu i walce o zdrowie.

Z góry dziękuję wszystkim wspaniałym ludziom za okazane serce.

BEZPŁATNY PROFESJONALNY PROGRAM PIT!

Rozlicz lub skoryguj swój PIT w 3 prostych krokach:

1. Pobierz i zainstaluj lub uruchom program online

2. Wypełnij druki w prostym kreatorze

3. Rozlicz PIT przez Internet lub wydrukuj i wyślij pocztą.

opp1proc

Poniżej znajdziecie Państwo najnowszy program do rozliczeń PIT 2017. W rubryce dotyczącej przekazania 1% został wstawiony numer KRS Fundacji AVALON.

Jeśli chcecie Państwo wesprzeć moją osobę, proszę kliknąć w pole cel szczegółowy i wpisać moje nazwisko w polu wyszukiwania lub wybrać je z rozwijanej listy. W prawidłowo wypełnionej deklaracji, w polu "Cel szczegółowy" musi się znaleźć moje nazwisko i numer subkonta.

Z GÓRY SERDECZNIE DZIĘKUJĘ :)

epitypobierz

epityuruchom