Grzelczak Paulina

Mam na imię Paulina, mam 35 lat. Jesienią 2010 roku doszło do silnego uszkodzenia kręgosłupa w wyniku czego dostałam paraliżu od pasa w dół. Przeprowadzono 2 operacje, ale nastąpiły komplikacje. Mogłam poruszać się tylko przy balkoniku i z osobą towarzyszącą. Mam niedowład lewej nogi, częściowy paraliż oraz odczuwam silny ból 24 godziny na dobę.

Byłam na dwóch konsultacjach neurochirurgicznych i obie opinie są takie same: uszkodzone nerwy w rdzeniu kręgowym. Są szanse, że przy długotrwałej i intensywnej rehabilitacji bóle zmniejszą się. Jednak nie ma gwarancji.

Po rehabilitacji jaką już przeszłam zauważyłam lekką poprawę. Napełniło to mnie wiarą i siłą, że może być lepiej. Niestety, nie stać mnie na regularne zabiegi i drogie leki.

Na komisji Orzekania Stopnia Niepełnosprawności przyznano mi znaczny stopień i całkowitą niezdolność do samodzielnej egzystencji. Otrzymuję tylko 500 zł renty z ZUSu, co ledwie starcza na leki. Bardzo potrzebuję rehabilitacji, gdyż są szanse na poprawę i w miarę normalne życie. Marzę abym przestała cierpieć z powodu bólu i mogła normalnie żyć. Bardzo proszę o wsparcie finansowe na niezbędne leczenie.

POMÓŻ MI W WALCE Z CHOROBĄ

Przekazując 1% podatku lub darowiznę FUNDACJI AVALON z dopiskiem GRZELCZAK, 951 pomagają mi Państwo mierzyć się z rzeczywistością. Każda złotówka jest dla mnie bardzo cenna i z góry dziękuję za najmniejszy gest dobrej woli.

BEZPŁATNY PROFESJONALNY PROGRAM PIT 2016!

Rozlicz lub skoryguj swój PIT w 3 prostych krokach:

1. Pobierz i zainstaluj lub uruchom program online

2. Wypełnij druki w prostym kreatorze

3. Rozlicz PIT przez Internet lub wydrukuj i wyślij pocztą.

opp1proc

Z GÓRY SERDECZNIE DZIĘKUJĘ :)

epitypobierz

epityuruchom