Glin Patrycja

Patrycja Glin ma 17lat. Od 2007r. choruje na cukrzycę typu 1. Choroba jest wynikiem braku kosmków w trzustce produkujących insulinę, trzustkę zastępuje pompa insulinowa podająca ją podskórnie przez wkłucia. Pompa podaje insulinę również na posiłki przed wcześniejszym zmierzeniem cukru, który mierzy się nawet kilkanaście razy dziennie. Od roku doszła nam jeszcze tarczyca i dodatkowe problemy zdrowotne. Jest szansa na zaoszczędzenie bólu związanego nakłuciami palców do pomiaru cukru. Taką szanse daje Libra FreeStyle lecz niestety jest to kosztowna szansa, bo dane nakłucia nie są refundowane na które nas nie stać.

Choć Patrycja stara się żyć i funkcjonować w miarę normalnie, chodzi do liceum, uwielbia konie, udziela się we wszelkich występach artystycznych to ograniczenia finansowe uniemożliwiają jej dalszy rozwój artystyczny... Prosimy o wsparcie.

WSPOMÓŻ LECZENIE I MARZENIA!

Prosimy Państwa o przekazanie swojego 1% podatku lub darowizny Fundacji Avalon z dopiskiem Glin, 1842 na leczenie Patrycji.

Dziękujemy.

BEZPŁATNY PROFESJONALNY PROGRAM PIT 2016!

Rozlicz lub skoryguj swój PIT w 3 prostych krokach:

1. Pobierz i zainstaluj lub uruchom program online

2. Wypełnij druki w prostym kreatorze

3. Rozlicz PIT przez Internet lub wydrukuj i wyślij pocztą.

opp1proc

Z GÓRY SERDECZNIE DZIĘKUJĘ :)

epitypobierz

epityuruchom