Gawryś Joanna

Nazywam się Joanna Wiesława Gawryś, mam 30 lat. Od urodzenia choruję na Dziecięce Porażenie Mózgowe (G82) i silny niedowład spastyczny czterokończynowy, który wymaga stałej, codziennej, systematycznej rehabilitacji ogólnousprawniającej. Poruszam się na aktywnym wózku inwalidzkim. W ciągu kilku lat bardzo wiele zmieniło się w moim życiu. Dzięki Państwa wsparciu mogę realizować swoje marzenia o skutecznej rehabilitacji. Bardzo mocno odczułam Państwa serce i pomoc przy zakupie wąsa anty-wywrotnego do mojego nowego aktywnego wózka. Z pomocą najbliższych oraz środków zebranych na moim subkoncie, powróciłam do normalnego życia, za co bardzo dziękuję.

Jestem Grafikiem Komputerowym - w tym kierunku realizuję swoje cele i marzenia. Cały czas rehabilituję się dążąc do jeszcze większej poprawy mojego stanu zdrowia.

POMÓŻ MI REALIZOWAĆ MOJE MARZENIA

Przekazując 1% podatku lub darowiznę FUNDACJI AVALON z dopiskiem Gawryś, 1490 pomagają mi Państwo w walce o większą sprawność.

Z góry dziękuję za pomoc.

BEZPŁATNY PROFESJONALNY PROGRAM PIT 2016!

Rozlicz lub skoryguj swój PIT w 3 prostych krokach:

1. Pobierz i zainstaluj lub uruchom program online

2. Wypełnij druki w prostym kreatorze

3. Rozlicz PIT przez Internet lub wydrukuj i wyślij pocztą.

opp1proc

Z GÓRY SERDECZNIE DZIĘKUJĘ :)

epitypobierz

epityuruchom