Gaweł Aleksander

Hej, jestem Aleksander i mam 4 latka. Urodziłem się w 6 m.c., a więc duuuużo za wcześnie. Dlatego jestem jeszcze malutki i nie potrafię jeszcze mówić ani chodzić. Ale mamusia mówi że wszystko nadrobimy tylko muszę dużo ćwiczyć. Często jeżdżę z tatą i z mamą na różne zajęcia, taka pani uczy mnie żuć i mówić, a taki fajny pan bawi się ze mną na piłce, na huśtawce i przy drabince, fajnie jest tak się bawić. Lubię też takie zajęcia gdzie pokazują mi różne światełka i świecące zabawki. Ostatnio mama kupiła mi taki specjalne okularki dzięki którym trochę lepiej widzę. Jeżdżę też na basen i na zabawę z pieskami i konikami. Tata mówi że to się nazywa rehabilitacja. Podobno idzie mi coraz lepiej. Ale jeszcze duużo pracy przed nami. Tylko tata i mama czasami stają się smutni, martwią się o mnie... Wtedy się uśmiecham, to im pomaga. Kiedyś mama mi powiedziała, że dzięki temu że często się śmieję, to ma jeszcze siły i optymistycznie patrzy w przyszłość. Kiedyś mi się uda stanąć na nóżkach i zrobić kroczek. A potem następny i następny. I kiedyś przybiegnę do mamy i powiem jej DZIEKUJĘ.

DZIĘKUJĘ WSZYSTKIM, KTÓRZY DOBRZE MI ŻYCZĄ I POMAGAJĄ!

Przekazując 1% podatku lub darowiznę FUNDACJI AVALON z dopiskiem Gaweł, 1683 pomagacie mi w zrobieniu moich pierwszych kroczków.

Dziękuję za pomoc!

BEZPŁATNY PROFESJONALNY PROGRAM PIT 2016!

Rozlicz lub skoryguj swój PIT w 3 prostych krokach:

1. Pobierz i zainstaluj lub uruchom program online

2. Wypełnij druki w prostym kreatorze

3. Rozlicz PIT przez Internet lub wydrukuj i wyślij pocztą.

opp1proc

Z GÓRY SERDECZNIE DZIĘKUJĘ :)

epitypobierz

epityuruchom