Garbowska Marta

Marta jest dziewczynką 14-letnią. Urodzona przedwcześnie, cierpi na Mózgowe Porażenie Dziecięce, padaczkę, dolegliwości po perforacji jelit i retinopatii. Dotąd ma problemy z poruszaniem się, od niedawna niewyraźnie mówi pierwsze zdania. Rehabilitowana jest od urodzenia. Każdy drobny postęp wymaga od niej tytanicznej pracy, ale pomoc przyjmuje z wdzięcznością, jest wytrwała w dążeniu do celu i robi postępy. Wymaga konsultacji lekarskich, bardzo intensywnej terapii logopedyczno-psychologicznej i rehabilitacji. Każdego roku jeździmy na turnusy rehabilitacyjne, które prócz innych cech, doskonalą jej kompetencje społeczne.

Zwracamy się do Państwa o pomoc, która umożliwi nam realizację leczenia i rehabilitacji, dając tym samym Marcie szansę na przystosowanie i radość życia.

POMÓŻ MI W WALCE Z CHOROBĄ

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem Garbowska, 1754 pomagacie Państwo Marcie w jej codziennych zmaganiach.

BEZPŁATNY PROFESJONALNY PROGRAM PIT 2016!

Rozlicz lub skoryguj swój PIT w 3 prostych krokach:

1. Pobierz i zainstaluj lub uruchom program online

2. Wypełnij druki w prostym kreatorze

3. Rozlicz PIT przez Internet lub wydrukuj i wyślij pocztą.

opp1proc

Z GÓRY SERDECZNIE DZIĘKUJĘ :)

epitypobierz

epityuruchom