Garbacz Arkadiusz

Witam! Mam na imię Arek, mam 27 lat i choruję na wirusowe zapalenie rdzenia kręgowego. Chorobę wywołało standardowe szczepienie przeciwko wirusowi polio, jakie otrzymałem w trzecim miesiącu życia. Efektem był niedowład kończyn dolnych. Na dzień dzisiejszy chodzenie sprawia mi wiele trudności, ponieważ lewa noga jest znacznie krótsza od prawej. Jest to główna przyczyna problemów nie tylko w chodzeniu, ale także z kręgosłupem, dlatego wskazana jest operacja wydłużenia krótszej nogi. Dzięki operacji mój komfort chodzenia byłby dużo lepszy.

Zwracam się do Państwa z prośbą o wsparcie finansowe przede wszystkim na pokrycie kosztów związanych z operacją, a także rehabilitacji, zakupu sprzętu rehabilitacyjnego i ortopedycznego, pokrycie kosztów dotyczących pobytów w ośrodkach rehabilitacyjnych, specjalistycznych badań oraz zakupu leków.

POMÓŻ MI BYĆ W 100% SPRAWNYM!

Przekazując 1% podatku lub darowiznę FUNDACJI AVALON z dopiskiem Garbacz, 706 pomagacie mi Państwo w powrocie do zdrowia i całkowitej sprawności.

BEZPŁATNY PROFESJONALNY PROGRAM PIT 2016!

Rozlicz lub skoryguj swój PIT w 3 prostych krokach:

1. Pobierz i zainstaluj lub uruchom program online

2. Wypełnij druki w prostym kreatorze

3. Rozlicz PIT przez Internet lub wydrukuj i wyślij pocztą.

opp1proc

Z GÓRY SERDECZNIE DZIĘKUJĘ :)

epitypobierz

epityuruchom