Frąckiewicz Paweł

Szanowni Państwo, Nazywam się Paweł Frąckiewicz. Mam 34 lata. Mieszkam w Szyszkach, małej miejscowości w powiecie pułtuskim. W wyniku niefortunnego skoku do wody, w roku 1997, uszkodziłem rdzeń kręgowy na odcinku szyjnym. Z tego powodu cierpię na porażenie czterokończynowe i poruszam się wyłącznie na wózku inwalidzkim. Mój stan wymaga pomocy osób trzecich i nieustannej rehabilitacji, której mimo wielu trudności nie zaniedbuję od 19 lat. Codzienną walkę o poprawę stanu zdrowia łączę z podnoszeniem poziomu mojego wykształcenia. Rehabilitacja, edukacja, zakup niezbędnego sprzętu i codzienne ,,zwyczajne funkcjonowanie’’ osoby niepełnosprawnej wymaga niestety nadzwyczajnych środków finansowych.

POMÓŻ MI W MOICH CODZIENNYCH ZMAGANIACH!

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji AVALON z dopiskiem Frąckiewicz, 1905 pomagacie mi Państwo stać się bardziej samodzielnym i niezależnym.

BEZPŁATNY PROFESJONALNY PROGRAM PIT 2016!

Rozlicz lub skoryguj swój PIT w 3 prostych krokach:

1. Pobierz i zainstaluj lub uruchom program online

2. Wypełnij druki w prostym kreatorze

3. Rozlicz PIT przez Internet lub wydrukuj i wyślij pocztą.

opp1proc

Z GÓRY SERDECZNIE DZIĘKUJĘ :)

epitypobierz

epityuruchom