Formanowski Bartłomiej

Nazywam się Bartłomiej Formanowski. Mam 31 lat i od urodzenia choruję na Mózgowe Porażenie Dziecięce. Pomimo niepełnosprawności staram się żyć aktywnie i być jak najbardziej samodzielny. Ukończyłem studia magisterskie na Akademii Pedagogiki Specjalnej na kierunku praca socjalna. Następnie przez dwa lata współpracowałem jako wolontariusz z radiem internetowym (jako redaktor techniczny). Obecnie nie jestem aktywny zawodowo, ale mam nadzieję na podjęcie pracy, która pozwoli mi rozwijać posiadane umiejętności i nawiązywać kontakty społeczne. Zanim to nastąpi i stanę się niezależny finansowo, potrzebuję wsparcia ze strony życzliwych ludzi. Pieniądze, które zdecydują się Państwo wpłacić na moje konto, przeznaczę na dalszą kompleksową rehabilitację, której stale potrzebuję, na zakup niezbędnego sprzętu specjalistycznego (do rehabilitacji i poruszania się) oraz na udział w turnusach rehabilitacyjnych, dzięki którym stanę się sprawniejszy i bardziej samodzielny.

POMÓŻ MI BYĆ BARDZIEJ SAMODZIELNYM

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji AVALON z dopiskiem Formanowski, 344 pomagacie mi Państwo być bardziej samodzielnym.

Z góry serdecznie dziękuję za Państwa życzliwość i wsparcie.

BEZPŁATNY PROFESJONALNY PROGRAM PIT 2016!

Rozlicz lub skoryguj swój PIT w 3 prostych krokach:

1. Pobierz i zainstaluj lub uruchom program online

2. Wypełnij druki w prostym kreatorze

3. Rozlicz PIT przez Internet lub wydrukuj i wyślij pocztą.

opp1proc

Z GÓRY SERDECZNIE DZIĘKUJĘ :)

epitypobierz

epityuruchom