Dzwonek Hubert

Hubert urodził się 01.03.1986r. w Szpitalu Bielańskim z 10 punktami. Rozwijał się prawidłowo do momentu drugiego szczepienia na Heine i Diperte. Po nim cofnął się do ósmego miesiąca płodowego, stracił wzrok i słuch, zanikł odruch ssania, nie łykał, nie spał prawie całe dni (tylko 2 do 3 godzin). Taki stan trwał do momentu, gdy Hubert miał 2,5 roku. Podczas pobytu nad morzem odzyskał wzrok i słuch. Później jakoś powoli szło w dobrą stronę, w najlepszej formie był od 7 do 15 roku życia. Późniejsze ciągłe pobyty w szpitalach (głównie z powodu wymiotów, w których pojawiała się krew) i liczne napady padaczki doprowadzały nas do skrajnej rozpaczy. Neurologicznie choroba Huberta zdiagnozowana została jako porażenie mózgowe po neuroinfekcji poszczepiennej. Padaczka która dopadła naszego syna, jest oporolekowa i są ogromne problemy z prawidłowym ustawieniem leków. Gdy wydaje się, że już mamy odpowiedni zestaw leków, to po miesiącu czy dwóch występuje bunt organizmu i kolejne zmiany. Tak dociągnęliśmy do 30 roku życia naszego syna. Nasze opiekuńcze państwo daje Hubertowi rentę socjalną w wysokości nieco ponad 1300 zł, a niepracującej matce zajmującej się głęboko upośledzonym dzieckiem 620 zł.

PROSIMY O POMOC W WALCE Z CHOROBĄ HUBERTA

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji AVALON z dopiskiem Dzwonek, 411 pomagacie nam Państwo w poprawieniu sytuacji naszego syna.

BEZPŁATNY PROFESJONALNY PROGRAM PIT!

Rozlicz lub skoryguj swój PIT w 3 prostych krokach:

1. Pobierz i zainstaluj lub uruchom program online

2. Wypełnij druki w prostym kreatorze

3. Rozlicz PIT przez Internet lub wydrukuj i wyślij pocztą.

opp1proc

Poniżej znajdziecie Państwo najnowszy program do rozliczeń PIT 2017. W rubryce dotyczącej przekazania 1% został wstawiony numer KRS Fundacji AVALON.

Jeśli chcecie Państwo wesprzeć moją osobę, proszę kliknąć w pole cel szczegółowy i wpisać moje nazwisko w polu wyszukiwania lub wybrać je z rozwijanej listy. W prawidłowo wypełnionej deklaracji, w polu "Cel szczegółowy" musi się znaleźć moje nazwisko i numer subkonta.

Z GÓRY SERDECZNIE DZIĘKUJĘ :)

epitypobierz

epityuruchom