Dyduch Irena

Nazywam się Irena Dyduch, mam 41 lat. Od 2008 roku choruję na niedowład kończyn dolnych i górnych. Zmagam się z licznymi chorobami przewlekłymi (mam wszczepiony do rdzenia kręgowego elektrostymulator przeciwbólowy). Mam paraprazę kończyn dolnych z zespołem depresyjnym, przepukliną, zapalenie żołądka typ h+, zwyrodnienie kręgosłupa Th7-Th9 oraz pęcherz neurogenny. Ze względu na ciężki stan zdrowia możliwa jest rehabilitacja jedynie w domu. Wymagam ciągłej opieki oraz pomocy. Dlatego też zwracam się z prośbą o pomoc w rehabilitacji oraz pomoc finansową. Sama wychowuję dwójkę dzieci - syna w wieku 17 lat oraz córkę w wieku 9 lat. Mieszkamy w górach 4km od szkoły i najbliższego sklepu. Nie mamy sąsiadów, w lecie często brakuje wody, a dom wymaga remontu. Na obecną chwilę zbieram środki finansowe na wózek aktywny dla dalszej rehabilitacji. Jestem skazana na pomoc innych osób. Brakuje mi podjazdu do domu, nie stać mnie na zniesienia barier architektonicznych, brakuje centralnego ogrzewania.

POMÓŻ MI W WALCE Z CHOROBĄ

Pomagacie mi Państwo każdą wpłatą przekazu 1% podatku lub darowizną na Fundację AVALON z dopiskiem Dyduch, 1803. Bardzo dziękuję za te dary serca.

BEZPŁATNY PROFESJONALNY PROGRAM PIT 2016!

Rozlicz lub skoryguj swój PIT w 3 prostych krokach:

1. Pobierz i zainstaluj lub uruchom program online

2. Wypełnij druki w prostym kreatorze

3. Rozlicz PIT przez Internet lub wydrukuj i wyślij pocztą.

opp1proc

Z GÓRY SERDECZNIE DZIĘKUJĘ :)

epitypobierz

epityuruchom