Draniak Bartłomiej

Jesteśmy rodzicami 9 letniego Bartka, u którego zdiagnozowano autyzm dziecięcy. Dzięki waszemu dotychczasowemu wsparciu Bartek zaczął bardzo ładnie mówić, lecz nadal bardzo mało rozumie znaczenia danych słów, dlatego nie reaguje na wszystkie prośby lub polecenia. Wszelki zmiany stanowią problem, nowe sytuacje i pomieszczenia wywołują u niego lęk. Unika kontaktu wzrokowego, nie bawi się z rówieśnikami.

Bartuś jest naszym jedynym dzieckiem. To bardzo kochany, wesoły, uśmiechnięty i ciekawy świata chłopiec, niestety-bardzo w nim zagubiony. Pragniemy, aby nasz synek w przyszłości potrafił być samodzielny. Praca w domu to jednak za mało. Bartuś potrzebuje ciągłej i kosztownej rehabilitacji, sprzętu oraz opieki i terapii z przeróżnymi specjalistami np. logopedy, psychologa, psychiatry, fizjoterapeuty, ortopedy, neurologa i terapii integracji sensorycznej.

POMÓŻMY MU OTWORZYĆ SIĘ NA ŚWIAT

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem Draniak, 1146 wspieracie Państwo  Bartka w codziennym funkcjonowaniu oraz pomagacie mu w powrocie do zdrowia i  samodzielności.

Będziemy wdzięczni za okazane serce i każdy grosz, który przekażecie naszemu dziecku.

BEZPŁATNY PROFESJONALNY PROGRAM PIT!

Rozlicz lub skoryguj swój PIT w 3 prostych krokach:

1. Pobierz i zainstaluj lub uruchom program online

2. Wypełnij druki w prostym kreatorze

3. Rozlicz PIT przez Internet lub wydrukuj i wyślij pocztą.

opp1proc

Poniżej znajdziecie Państwo najnowszy program do rozliczeń PIT 2017. W rubryce dotyczącej przekazania 1% został wstawiony numer KRS Fundacji AVALON.

Jeśli chcecie Państwo wesprzeć moją osobę, proszę kliknąć w pole cel szczegółowy i wpisać moje nazwisko w polu wyszukiwania lub wybrać je z rozwijanej listy. W prawidłowo wypełnionej deklaracji, w polu "Cel szczegółowy" musi się znaleźć moje nazwisko i numer subkonta.

Z GÓRY SERDECZNIE DZIĘKUJĘ :)

epitypobierz

epityuruchom