Draniak Bartłomiej

Jesteśmy rodzicami 6letniego Bartka,u którego zdiagnozowano autyzm dziecięcy. Bartuś mało mówi i często nie rozumie znaczenia danych słów,nie reaguje na wszystkie polecenia. Wszelkie zmiany stanowią problem, nowe sytuacje i pomieszczenia wywołują u niego lęk. Sporadycznie reaguje na własne imię, unika kontaktu wzrokowego, nie bawi się z rówieśnikami. Bartuś jest naszym jedynym synkiem. To kochany, wesoły, uśmiechnięty i ciekawy świata chłopiec, niestety - bardzo w nim zagubiony. Pragniemy,aby nasze synek w przyszłości potrafił być samodzielny. Praca w domu to za mało. Bartuś potrzebuje ciągłej i kosztownej rehabilitacji, sprzętu oraz opieki specjalistów, np. logopedy, psychologa, dietetyka. A także terapii integracji sensorycznej.

POMÓŻMY MU OTWORZYĆ SIĘ NA ŚWIAT

Przekazując 1%podatku lub darowiznę FUNDACJI AVALON z dopiskiem Draniak, 1146 wspieracie Państwo plan powrotu Bartka do zdrowia.

Będziemy wdzięczni za okazane serce i każdy grosz,który przekażecie naszemu dziecku.

BEZPŁATNY PROFESJONALNY PROGRAM PIT 2016!

Rozlicz lub skoryguj swój PIT w 3 prostych krokach:

1. Pobierz i zainstaluj lub uruchom program online

2. Wypełnij druki w prostym kreatorze

3. Rozlicz PIT przez Internet lub wydrukuj i wyślij pocztą.

opp1proc

Z GÓRY SERDECZNIE DZIĘKUJĘ :)

epitypobierz

epityuruchom