Dąbrowski Olgierd

Szanowni Państwo!

Zwracam się z gorącym apelem o przekazanie 1% na rzecz mojego niepełnosprawnego syna Olgierda Dąbrowskiego. Olo jest autystykiem cierpiącym na padaczkę nieokreśloną i autoimunnologiczną chorobę tarczycy, ostatnio stwierdzono u niego alergię pokarmową w związku z czym jest potrzebna odpowiednia dieta oraz leczenie. Niestety jest to kosztowna kuracja a większość kuracji w naszym państwie nie jest refundowana. Obecnie samotnie wychowuję syna oraz jego 6-letnią siostrę Julię, dlatego proszę o wsparcie , chociaż zdaję sobie sprawę , że i również Państwo możecie znajdować się w trudnej życiowej sytuacji… Jeszcze raz w imieniu swoim i syna dziękuję za przeczytanie mojej prośby oraz okazaną pomoc w miarę swoich możliwości finansowych , ale przede wszystkim za dobre słowo i modlitwę, gdyż wierzę, że dobro powraca ze zdwojoną siłą - życzę Państwu: zdrowia, pogody ducha i nadziei, która umiera ostatnia.

WSPOMÓŻ OLGIERDA W CODZIENNYCH ZMAGANIACH

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem Dąbrowski, 4520 pomagacie nam Państwo w codziennej walce z chorobą.

Z wyrazami szacunku, Mama Olgierda

BEZPŁATNY PROFESJONALNY PROGRAM PIT 2016!

Rozlicz lub skoryguj swój PIT w 3 prostych krokach:

1. Pobierz i zainstaluj lub uruchom program online

2. Wypełnij druki w prostym kreatorze

3. Rozlicz PIT przez Internet lub wydrukuj i wyślij pocztą.

opp1proc

Z GÓRY SERDECZNIE DZIĘKUJĘ :)

epitypobierz

epityuruchom