Czerwiński Jędrzej

Jędrzej ma 9 lat i jest wesołym chłopcem. Niestety w grudniu 2010r. wykryto u niego cukrzycę typu pierwszego - insulinozależną. Podawanie insuliny, częste sprawdzanie glikemii oraz duże wahania cukru powodują bardzo duży dyskomfort i uniemożliwiają Jędrzejowi normalny tryb życia, jaki prowadzą jego rówieśnicy. Jędrzej uczęszcza do 3 klasy Szkoły Podstawowej i trzeba odbierać go ze szkoły, albo w trakcie zajęć podawać insulinę, żeby mógł się uczyć i normalnie funkcjonować. W lutym br. Jędrzej będzie miał podłączoną pompę insulinową jednofunkcyjną, która poprawi komfort jego funkcjonowania.

Głównym celem wykorzystania zebranych środków jest zakup sensora do ciągłego monitorowania poziomu glukozy. Uzyskane środki będą również potrzebne na utrzymanie pompy insulinowej oraz zwyczajne potrzeby przewlekle chorego dziecka.

POMÓŻ JĘDRZEJOWI W WALCE Z CHOROBĄ!

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji AVALON z dopiskiem CZERWIŃSKI, 1008 pomagacie Państwo Jędrzejowi w powrocie do zdrowia i lepszym funkcjonowaniu.

Będę bardzo wdzięczna za każdą uzyskaną kwotę.

Mama Jędrzeja

BEZPŁATNY PROFESJONALNY PROGRAM PIT 2016!

Rozlicz lub skoryguj swój PIT w 3 prostych krokach:

1. Pobierz i zainstaluj lub uruchom program online

2. Wypełnij druki w prostym kreatorze

3. Rozlicz PIT przez Internet lub wydrukuj i wyślij pocztą.

opp1proc

Z GÓRY SERDECZNIE DZIĘKUJĘ :)

epitypobierz

epityuruchom