Czarny Wiktor

Wiktor jest skrajnym wcześniakiem. Po długiej, dziesięciomiesięcznej intensywnej rekonwalescencji leczenia szpitalnego na intensywnej terapii neonatologii, w końcu  opuścił szpital i po raz  pierwszy mogliśmy go przywitać w domu. Jednak Wiktor ma wiele powikłań wcześniaczych takich jak: zamknięcie przewodu botalla, retinopatia obustronna wcześniacza, dysplazja oskrzelowa- płucna, podejrzenie kamicy nerkowej, atopowe zapalenie skory, założona gastrostomia (PEG), niski przyrost masy ciała i wzrostu (włączono leczenie hormonalne), opóźniony rozwój, duży niedosłuch obustronny (założone aparaty słuchowe) oraz założone  gromety (saczki) w bębenkach usznych. Wiktor jest już sześciolatkiem, nie potrafi mówić przez niedosłuch i długotrwałe pobyty w szpitalu. Jest objęty opieką psychologiczno-pedagogiczną, logopedyczną, rehabilitacyjną oraz jest pod ciągłym nadzorem lekarskim. Ogólnie jest pogodnym dzieckiem, czerpiącym radość z najmniejszej rzeczy i osiągniętych sukcesów w nauce.
W waszych rękach jest wielkie serce i oddanie na Wiktorka 1% podatku.

POMÓŻ WIKTOROWI W WALCE

Przekazując 1% podatku lub darowiznę FUNDACJI AVALON z dopiskiem Czarny, 1358 pomagają Państwo Wiktorowi mierzyć się z rzeczywistością. Serdecznie prosimy Państwa o pomoc.

Wiktorek wraz z rodzicami.

BEZPŁATNY PROFESJONALNY PROGRAM PIT!

Rozlicz lub skoryguj swój PIT w 3 prostych krokach:

1. Pobierz i zainstaluj lub uruchom program online

2. Wypełnij druki w prostym kreatorze

3. Rozlicz PIT przez Internet lub wydrukuj i wyślij pocztą.

opp1proc

Poniżej znajdziecie Państwo najnowszy program do rozliczeń PIT 2017. W rubryce dotyczącej przekazania 1% został wstawiony numer KRS Fundacji AVALON.

Jeśli chcecie Państwo wesprzeć moją osobę, proszę kliknąć w pole cel szczegółowy i wpisać moje nazwisko w polu wyszukiwania lub wybrać je z rozwijanej listy. W prawidłowo wypełnionej deklaracji, w polu "Cel szczegółowy" musi się znaleźć moje nazwisko i numer subkonta.

Z GÓRY SERDECZNIE DZIĘKUJĘ :)

epitypobierz

epityuruchom