Czarnecki Mariusz

Mam 28 lat, w kwietniu 2007 roku uległem poważnemu wypadkowi samochodowemu, w którym doznałem złamania kręgosłupa z uszkodzeniem rdzenia kręgowego w odcinku piersiowym ze skutkiem niedowładu kończyn dolnych. Zaraz po wypadku przeszedłem poważną operację, po czym rozpocząłem długą, ciężką i kosztowną rehabilitację. Pomimo poważnego urazu, jakiego doznałem, rehabilitacja daje efekty. Jeszcze do niedawna byłem skazany poruszać się wyłącznie na wózku inwalidzkim, teraz stawiam już pierwsze kroki o kulach, co uważam za wielki sukces i liczę że będzie coraz lepiej. Żebym jednak mógł wrócić do zdrowia potrzebne jest dłuższe leczenie i rehabilitacja.

Zwracam się do Państwa z prośbą o wsparcie finansowe na pokrycie kosztów rehabilitacji, zakupu sprzętu rehabilitacyjnego i ortopedycznego, pokrycie kosztów związanych z pobytem w ośrodkach rehabilitacyjnych, specjalistycznych badań i zakupu leków.

Każda ofiarowana kwota, nawet najmniejsza, pozwoli mi na dalszą rehabilitację i leczenie, a za każdą złotówkę przekazaną na konto będę Państwu niezmiernie wdzięczny.

POMÓŻCIE MI POSTAWIĆ SAMODZIELNY KROK!

Przekazując 1% podatku lub darowiznę FUNDACJI AVALON z dopiskiem Czarnecki, 540 pomagacie mi Państwo realizować marzenia i wspieracie mnie Państwo w moich codziennych zmaganiach.

BEZPŁATNY PROFESJONALNY PROGRAM PIT!

Rozlicz lub skoryguj swój PIT w 3 prostych krokach:

1. Pobierz i zainstaluj lub uruchom program online

2. Wypełnij druki w prostym kreatorze

3. Rozlicz PIT przez Internet lub wydrukuj i wyślij pocztą.

opp1proc

Poniżej znajdziecie Państwo najnowszy program do rozliczeń PIT 2017. W rubryce dotyczącej przekazania 1% został wstawiony numer KRS Fundacji AVALON.

Jeśli chcecie Państwo wesprzeć moją osobę, proszę kliknąć w pole cel szczegółowy i wpisać moje nazwisko w polu wyszukiwania lub wybrać je z rozwijanej listy. W prawidłowo wypełnionej deklaracji, w polu "Cel szczegółowy" musi się znaleźć moje nazwisko i numer subkonta.

Z GÓRY SERDECZNIE DZIĘKUJĘ :)

epitypobierz

epityuruchom