Czaplicki Dawid

Nazywam się Dawid Czaplicki. Mam 32 lata, a od 6 roku życia trawi mnie nieuleczalna choroba - postępujący zanik mięśni typu Duchenn`a. Z tego powodu mam niedowład czterokończynowy (tetraplegia), jestem niezdolny do pracy i samodzielnej egzystencji na stałe. Korzystam na stałe z respiratora metodą nieinwazyjną. Przez 24 godziny na dobę opiekują się mną rodzice. Na moją chorobę nie ma niestety żadnych środków farmakologicznych. Metodą na spowolnienie postępu mojej choroby jest ciągła rehabilitacja. Pojawiła się także możliwość przeprowadzenia pionierskiej operacji genetycznej we Francji, czekam na nią... Zapewne ta nowatorska operacja będzie bardzo kosztowna, do tego logistyka itd. Chęci do trwania mi nie brakuje, zatem proszę o wsparcie finansowe, bym wiedział, że w tej walce o ratowanie mojego tlącego się nadal życia, nie jestem sam i mogę liczyć również na Was, za co z góry Wam wszystkim dziękuję.

POZWÓLCIE MI BYĆ Z WAMI, TAK DŁUGO JAK TO TYLKO MOŻLIWE!

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon (KRS 0000270809) z dopiskiem Czaplicki, 851 dajecie mi Państwo nadzieję na ratowanie mojego życia. Wypełniając formularz PIT, bardzo ważne jest wpisanie nr KRS oraz w celu szczegółowym dopisku Czaplicki, 851.

Dziękuję!

BEZPŁATNY PROFESJONALNY PROGRAM PIT 2016!

Rozlicz lub skoryguj swój PIT w 3 prostych krokach:

1. Pobierz i zainstaluj lub uruchom program online

2. Wypełnij druki w prostym kreatorze

3. Rozlicz PIT przez Internet lub wydrukuj i wyślij pocztą.

opp1proc

Z GÓRY SERDECZNIE DZIĘKUJĘ :)

epitypobierz

epityuruchom