Czabaj Lucyna

Choroba zaczęła się dość niewinnie - od omdlenia w pracy 9 maja 2014 r. Miałam wtedy 25 lat. Po długich wędrówkach po szpitalach postawiono diagnozę - rak wewnątrzwątrobowych dróg żółciowych z przerzutami do węzłów chłonnych, wątroby, trzustki i kości. Trzy rodzaje chemioterapii oraz radioterapia nie zmieniły faktu, że guzy są nieoperacyjne. Jednak w końcu udało się osiągnąć stabilizację! Nastąpiło pół roku przerwy.  Czas spełniania marzeń, zmieniania stanu cywilnego, odpoczynku i spokoju ducha. Niestety, rak nie ustępuje. Pod koniec 2016 roku odkryto nowy przerzut, tym razem na jajniku. Nowy Rok zaczyna się kolejną chemioterapią.

Wszelka pomoc z Państwa strony pomaga mi chociaż na chwilę odpocząć od zmartwień. Nie dręczyć się, że znowu przeze mnie i mojego raka na wszystko brakuje pieniędzy.  Nie przejmować się tym, że nie mam za co wykupić leków.

WSPOMÓŻ MNIE W WALCE Z CHOROBĄ

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem Czabaj, 6742 pomagacie mi Państwo w codziennej walce o zdrowie.

Za okazane serce - ogromnie dziękuję!

BEZPŁATNY PROFESJONALNY PROGRAM PIT!

Rozlicz lub skoryguj swój PIT w 3 prostych krokach:

1. Pobierz i zainstaluj lub uruchom program online

2. Wypełnij druki w prostym kreatorze

3. Rozlicz PIT przez Internet lub wydrukuj i wyślij pocztą.

opp1proc

Poniżej znajdziecie Państwo najnowszy program do rozliczeń PIT 2017. W rubryce dotyczącej przekazania 1% został wstawiony numer KRS Fundacji AVALON.

Jeśli chcecie Państwo wesprzeć moją osobę, proszę kliknąć w pole cel szczegółowy i wpisać moje nazwisko w polu wyszukiwania lub wybrać je z rozwijanej listy. W prawidłowo wypełnionej deklaracji, w polu "Cel szczegółowy" musi się znaleźć moje nazwisko i numer subkonta.

Z GÓRY SERDECZNIE DZIĘKUJĘ :)

epitypobierz

epityuruchom