Cudnoch Filip

Szanowni Państwo. Nazywam się Filip Cudnoch, pochodzę z Olsztyna. Mam 21 lat i już niedługo będę „świętował” siódmą rocznicę znajomości z moją chorobą. Gdy miałem niespełna 15 lat lekarze zdiagnozowali u mnie Stwardnienie Rozsiane. Siedem lat wspólnego życia to walka, w której czasem przegrywam bitwę - rzuty choroby, ale nie zamierzam przegrać całej wojny - swojej przyszłości.

Jestem studentem trzeciego roku na wydziale chemicznym Politechniki Gdańskiej. Gdy ukończę kierunek jaki obrałem – biotechnologia, planuję zająć się projektowaniem leków i bardzo chciałbym opracować lek na SM. Nikt, kto nie zna tej choroby z autopsji, nie wie z jakimi trudnościami dnia codziennego muszą zmagać się ludzie nią dotknięci. Każdy z nas ma swoje zainteresowania, pasje, plany na przyszłość. Ja też. Bardzo lubię muzykę elektroniczną – amatorsko gram ją w klubach. Nie obca jest mi również praca w radio, uczę się języków obcych. Chciałbym bardzo rozwijać i pielęgnować swoje pasje jak najdłużej.

MOŻECIE PAŃSTWO MI W TYM POMÓC

Przekazując 1% podatku lub darowiznę FUNDACJI AVALON z dopiskiem Cudnoch, 1631 pomożecie mi Państwo zrealizować moje marzenia i najbliższe plany. Rehabilitacja i leki (bardzo kosztowne) to dwie rzeczy, dzięki którym mogę pozostać jak najdłużej sprawny ruchowo. Państwa pomoc jest bezcenna i wielka - dzięki niej będę mógł żyć i funkcjonować w miarę normalnie. Proszę o Państwa wsparcie… DOBRO POWRACA!!!

Z całego serca dziękuję, Filip Cudnoch.

BEZPŁATNY PROFESJONALNY PROGRAM PIT 2016!

Rozlicz lub skoryguj swój PIT w 3 prostych krokach:

1. Pobierz i zainstaluj lub uruchom program online

2. Wypełnij druki w prostym kreatorze

3. Rozlicz PIT przez Internet lub wydrukuj i wyślij pocztą.

opp1proc

Z GÓRY SERDECZNIE DZIĘKUJĘ :)

epitypobierz

epityuruchom