Ciborska Beata

Nazywam się Beata Ciborska, mam 34 lata. W wieku 8 lat rozpoznano u mnie ziarnicę złośliwą, przeszłam chemioterapię i radioterapię. Jestem żoną i szczęśliwą mamą 8-letniej córeczki Oliwki.

W 2006r., rok po urodzeniu córeczki usłyszałam straszną diagnozę - rak piersi. Przeszłam mastektomię prawej piersi, chemioterapię i hormonoterapię. Miałam 6 lat spokoju.

W grudniu 2012 r. następna diagnoza - rak zgięcia śledzionowego jelita grubego. Jestem po leczeniu chemioterapią. 30 października 2013 r. kolejny zabieg usunięcie całkowite tarczycy z powodu guzów. Diagnoza nowotwór niezłośliwy. Choć czasami naprawdę brakuje mi już sił, to wiem, że mam cel w życiu - wychowanie mojej córeczki... i to dla niej będę walczyć do końca.

Zwracam się do Państwa z prośbą o wsparcie finansowe.

POMÓŻ MI DALEJ WALCZYĆ I ZWIĘKSZ MOJE SZANSE!

Przekazując 1% podatku lub darowizne (każda złotówka się liczy!) FUNDACJI AVALON z dopiskiem Ciborska, 2305 pomagaja mi Panstwo dalej walczyc. Jeśli ktokolwiek z Państwa zechce wesprzeć mnie w walce z chorobą, będę ogromnie wdzięczna.

Z góry dziękuję za pomoc i ogromne serce.

Beata Ciborska

BEZPŁATNY PROFESJONALNY PROGRAM PIT 2016!

Rozlicz lub skoryguj swój PIT w 3 prostych krokach:

1. Pobierz i zainstaluj lub uruchom program online

2. Wypełnij druki w prostym kreatorze

3. Rozlicz PIT przez Internet lub wydrukuj i wyślij pocztą.

opp1proc

Z GÓRY SERDECZNIE DZIĘKUJĘ :)

epitypobierz

epityuruchom