Chorążewicz Sylwana

Udar mózgu - zaledwie kilka minut zdecydowało o przyszłości Sylwii. Długie tygodnie walczyliśmy o jej życie, teraz walczymy o jej przyszłą jakość życia. Kochamy ją bardzo, bo jak nie kochać Sylwii, tak ciepłej, pogodnej, optymistycznej i zawsze radosnej osoby.

Pragniemy, by takie życie było nadal jej udziałem, by mogła cieszyć się rodzinnym szczęściem, córkami wchodzącymi w dorosłe życie i swoim ukochanym ogrodem, jej wielką pasją i miłością. Najbliższy rok to najcenniejszy czas w powrocie do zdrowia.

Dzięki środkom rodzinnym oraz częściowej refundacji NFZ, udało nam się stworzyć przyjazne, domowe warunki do opieki i rehabilitacji. Jednak czekają nas miesiące pracy rehabilitantów, neurologopedów, prywatnych wizyt lekarzy różnych specjalizacji oraz wiele przewidzianych i nieprzewidzianych wydatków związanych z intensywną opieką, specjalistycznym żywieniem i leczeniem, które nie sposób pogodzić z domowy budżetem.

POMÓŻ SYLWII W POWROCIE DO ZDROWIA!

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji AVALON z dopiskiem CHORĄŻEWICZ, 1227 pomagacie nam Państwo w walce o przyszłość Sylwii.

Dziękujemy za wszelką pomoc.

BEZPŁATNY PROFESJONALNY PROGRAM PIT 2016!

Rozlicz lub skoryguj swój PIT w 3 prostych krokach:

1. Pobierz i zainstaluj lub uruchom program online

2. Wypełnij druki w prostym kreatorze

3. Rozlicz PIT przez Internet lub wydrukuj i wyślij pocztą.

opp1proc

Z GÓRY SERDECZNIE DZIĘKUJĘ :)

epitypobierz

epityuruchom