Charkiewicz-Stawska Żaneta

Nazywam się ŻanetaCharkiewicz-Stawska, mam 44 lata. Urodziłam się z przepukliną oponowo-rdzeniową, której wynikiem jest niedowład kończyn dolnych, porażenie układu krwionośnego i wydalniczego. Od paru lat zmagam się z guzem, gruczolakiem przysadki i czaszko-gardlakiem. Od dwóch lat mam niedosłuch obustronny do codziennego kontaktowania się z otoczeniem używam aparatów do słuchu. Obecnie zdiagnozowano u mnie zespół Arnolda Chariego II stopnia. Jest możliwość zoperowania zespołu Arnolda Chari w Barcelonie niestety koszt jest wysoki 72 000 tysiące euro. W Polsce lekarze nie chcą podjąć się zoperowania tłumacząc ryzykiem śmierci. Specjaliści z Barcelony orzekli po badaniach, że  jest dla mnie szansa na funkcjonowanie i dalsze życie w lepszym stanie.

Jestem osobą towarzyską i otwartą na świat i ludzi. Jednak, aby móc egzystować w życiu codziennym, muszę stale poprawiać swoją sprawność, która jest niezbędna w dążeniu do niezależności.

Zwracam się do Państwa z prośbą o wsparcie finansowe potrzebne na pokrycie kosztów operacji, rehabilitacji, zakupu sprzętu ortopedycznego, medycznego oraz leków.

WSPOMÓŻ MNIE W CODZIENNYCH ZMAGANIACH

Przekazując 1% podatku lub darowiznę FUNDACJI AVALON z dopiskiem Charkiewicz-Stawska, 1301 pomagacie mi Państwo  żyć aktywnie i słyszeć świat.

BEZPŁATNY PROFESJONALNY PROGRAM PIT 2016!

Rozlicz lub skoryguj swój PIT w 3 prostych krokach:

1. Pobierz i zainstaluj lub uruchom program online

2. Wypełnij druki w prostym kreatorze

3. Rozlicz PIT przez Internet lub wydrukuj i wyślij pocztą.

opp1proc

Z GÓRY SERDECZNIE DZIĘKUJĘ :)

epitypobierz

epityuruchom