Cebula Emilia

Nazywam się Cebula Emilia. W 2011r. uległam wypadkowi komunikacyjnemu i doznałam urazu kręgosłupa (C3-C6) czego skutkiem jest paraliż czterokończynowy. Ciągłość rdzenia została zachowana co daje mi szansę powrotu do sprawności. Jednak, aby rehabilitacja odniosła efekt, powinna być nieprzerwanie kontynuowana. Koszty rehabilitacji są bardzo wysokie, dlatego zdecydowałam się zwrócić o pomoc i założyć subkonto w fundacji. Zebrane środki pieniężne z wpłat na 1% podatku pozwolą mi kontynuować rehabilitację, a tym samym zwiększyć szansę na powrót do sprawności, zdrowia. Marzę, abym znowu mogła być samodzielna i niezależna. Od dnia wypadku nieustannie walczę, nie poddaję się i wierzę, że uda mi się usprawnić przynajmniej ręce aby znowu cieszyć się życiem. Przekazując mi 1% dają mi Państwo szansę na rehabilitację a co ważniejsze wsparcie, gdyż wiem że są ludzie, którzy we mnie wierzą, a to dodaje mi sił do walki i jeszcze większą motywację. Dziękuję z całego serca wszystkim, którzy przekazali i przekażą 1% podatku.

POMÓŻCIE MI - JA CHCĘ TYLKO CHODZIĆ!

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji AVALON z dopiskiem Cebula, 1312 pomagacie mi Państwo spełnić marzenie o sprawności i samodzielności. Zebrane środki przeznaczę na rehabilitacje.

Dziękuję za wszelką pomoc.

BEZPŁATNY PROFESJONALNY PROGRAM PIT 2016!

Rozlicz lub skoryguj swój PIT w 3 prostych krokach:

1. Pobierz i zainstaluj lub uruchom program online

2. Wypełnij druki w prostym kreatorze

3. Rozlicz PIT przez Internet lub wydrukuj i wyślij pocztą.

opp1proc

Z GÓRY SERDECZNIE DZIĘKUJĘ :)

epitypobierz

epityuruchom