Burdon Renata

Nazywam się Renata Burdon. Mam 41 lat. W wieku 3 lat miałam wypadek, w wyniku którego straciłam obie nogi. Od najmłodszych lat poruszam się na protezach. Pomimo trudności z poruszaniem nie zamknęłam się w domu. Staram się mieć pozytywne podejście do życia. Jestem osobą bardzo aktywną. Staram się godzić z uśmiechem obowiązki zawodowe oraz moją wielką pasję, jaką jest sport. Jestem zawodniczką kadry narodowej w szermierce na wózkach. Moje największe osiągnięcia to v-ice mistrzyni świata w szabli indywidualnej oraz v-ice mistrzyni świata w szpadzie drużynowo.

Drodzy Państwo, pragnę przy Waszej finansowej pomocy zakupić nowe komfortowe protezy, które na pewno ułatwią mi zmagania z życiem codziennym, jak i przyczynią się, w co wierzę do lepszych osiągnięć sportowych.

POMÓŻ MI ZREALIZOWAĆ MOJE MARZENIA

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji AVALON z dopiskiem Burdon, 2040 pomożecie mi Państwo zrealizować marzenia.

BEZPŁATNY PROFESJONALNY PROGRAM PIT 2016!

Rozlicz lub skoryguj swój PIT w 3 prostych krokach:

1. Pobierz i zainstaluj lub uruchom program online

2. Wypełnij druki w prostym kreatorze

3. Rozlicz PIT przez Internet lub wydrukuj i wyślij pocztą.

opp1proc

Z GÓRY SERDECZNIE DZIĘKUJĘ :)

epitypobierz

epityuruchom