Bulski Stanisław

Nazywam się Stanisław Bulski. Przepracowałem zawodowo ciężko 54 lata. Obecnie mam chory kręgosłup i chorobę Parkinsona. Jestem nie zdolny do samodzielnej egzystencji. Stopień niesprawności -10-N. Moja choroba jest nieuleczalna. Żyję z niskiej emerytury plus zasiłek pielęgnacyjny. Nie wystarcza to na potrzeby dnia codziennego, leki, leczenie i rehabilitację. Z powodu mojego ciężkiego kalectwa muszę mieć przystosowaną łazienkę do mojej niepełnosprawności, ale na to nas nie stać. Żyjemy z żoną w bardzo złych warunkach. Bez ciepłej wody, bez ogrzewania. Konieczny jest remont żeby się dało normalnie żyć. Żona też jest przewlekle chora i się leczy. Żyję tylko dzięki niej, i tylko ona się mną opiekuje. Mimo dużej różnicy wieku jest moim najlepszym przyjacielem.

PROSZĘ O POMOC W WALCE Z CHOROBĄ I TRUDAMI ŻYCIA CODZIENNEGO

Przekazując 1% podatku lub darowiznę FUNDACJI AVALON z dopiskiem Bulski, 1795 wspieracie Państwo mnie i moją żonę w naszym trudnym i smutnym życiu. Za każde wsparcie, choćby jedną złotówką bardzo serdecznie wszystkim Państwu dziękujemy. Kontakt: tel.: 693 408 365, e-mail: chorobaparkinsona@interia.pl

BEZPŁATNY PROFESJONALNY PROGRAM PIT 2016!

Rozlicz lub skoryguj swój PIT w 3 prostych krokach:

1. Pobierz i zainstaluj lub uruchom program online

2. Wypełnij druki w prostym kreatorze

3. Rozlicz PIT przez Internet lub wydrukuj i wyślij pocztą.

opp1proc

Z GÓRY SERDECZNIE DZIĘKUJĘ :)

epitypobierz

epityuruchom