Brzostowska Agnieszka

Nazywam się Agnieszka Brzostowska. Mam 32 lata. Od 20. roku życia choruję na ataksję móżdżkowo-rdzeniową, której przyczyna nie jest ustalona. Z tego powodu mam zaburzenia mowy, równowagi i sprawności ruchowej, co bardzo utrudnia mi codzienne czynności. Poza tym mam genetyczną chorobę oczu - stożek rogówki, co wymaga stałego noszenia specjalnych, drogich soczewek i używania kropli do oczu pięć razy dziennie. Bez tego nie mogę nawet czytać. W roku 2013 wykryto u mnie boreliozę i bartonellozę, po czym przeszłam roczne leczenie antybiotykami. Jestem na rencie, mam orzeczenie o pełnej niezdolności do pracy. Potrzebuję stałej rehabilitacji ruchowej i logopedycznej oraz wielu leków. Nie mogę pokryć tych kosztów z mojej niskiej renty.

PROSZĘ O POMOC W CODZIENNYCH ZMAGANIACH

Przekazując 1% podatku lub darowiznę FUNDACJI AVALON z dopiskiem Brzostowska, 1299 pomagają mi Państwo w moich codziennych zmaganiach.

Z góry dziękuję za pomoc.

BEZPŁATNY PROFESJONALNY PROGRAM PIT 2016!

Rozlicz lub skoryguj swój PIT w 3 prostych krokach:

1. Pobierz i zainstaluj lub uruchom program online

2. Wypełnij druki w prostym kreatorze

3. Rozlicz PIT przez Internet lub wydrukuj i wyślij pocztą.

opp1proc

Z GÓRY SERDECZNIE DZIĘKUJĘ :)

epitypobierz

epityuruchom