Brzęcki Robert

Drodzy przyjaciele i znajomi, zbliża się czas rozliczenia podatkowego, a jednocześnie szansa na przekazanie 1% podatku na rzecz osób potrzebujących. Może zechcecie pomóc osobie Wam znanej? Robert Brzęcki, mój mąż, to osoba wesoła i towarzyska. Zawsze chętnie pomagał innym, a teraz los zdecydował, że sam potrzebuje pomocy. 24 czerwca 2014 roku Robertowi niespodziewanie pękł tętniak powodując rozległy wylew krwi do mózgu a w następstwie udar mózgu. W efekcie pojawiła się afazja i prawostronny niedowład całego ciała. Robert ciężko walczy o powrót do normalnego życia. Intensywna rehabilitacja neurologiczna daje wspaniałe efekty. Robert zaczął mówić ale nadal porusza się na wózku. Wciąż jednak nie odzyskał pełnej sprawności. Rehabilitacja możliwa jest tylko dzięki pomocy wspaniałych przyjaciół. Serdecznie dziękujemy i prosimy o wsparcie.

POMÓŻ ROBERTOWI W WALCE O SPRAWNOŚĆ

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem Brzęcki, 5229, wspieracie Państwo Roberta w codziennych zmaganiach.

Beata Brzęcka z córkami Klaudią, Patrycją i Martynką

BEZPŁATNY PROFESJONALNY PROGRAM PIT 2016!

Rozlicz lub skoryguj swój PIT w 3 prostych krokach:

1. Pobierz i zainstaluj lub uruchom program online

2. Wypełnij druki w prostym kreatorze

3. Rozlicz PIT przez Internet lub wydrukuj i wyślij pocztą.

opp1proc

Z GÓRY SERDECZNIE DZIĘKUJĘ :)

epitypobierz

epityuruchom