Bęza Renata

Nazywam się Renata Bęza, mam 33 lata. Urodziłam się z przepukliną oponowo-rdzeniową, której wynikiem jest niedowład kończyn dolnych, duża skolioza (IV˚) oraz niedowład lewej kończyny górnej. Na co dzień poruszam się o kuli, ale skutkiem głębokiej skoliozy jest mała pojemność płuc, która powoduje szybkie męczenie się i problemy z oddychaniem, więc coraz częściej muszę korzystać z wózka inwalidzkiego. Od kilku lat zmagam się z obrzękiem limfatycznym w nodze, który także utrudnia mi funkcjonowanie. Jestem osobą towarzyską i otwartą na świat i ludzi. Jednak, aby móc egzystować w życiu codziennym, muszę stale poprawiać swoją sprawność, która jest niezbędna w dążeniu do niezależności. Zwracam się do Państwa z prośbą o wsparcie finansowe potrzebne na pokrycie kosztów rehabilitacji, zakupu sprzętu ortopedycznego, medycznego oraz leków.

PAMIĘTAJ O MNIE WYPEŁNIAJĄC PIT

Przekazując 1% podatku lub darowiznę FUNDACJI AVALON z dopiskiem Bęza,1240 pomagacie Państwo w moim procesie rehabilitacji i walce z trudnościami życia codziennego. Każda, nawet najmniejsza kwota przyczyni się do poprawy jakości mojego życia i z góry za nią dziękuję.

BEZPŁATNY PROFESJONALNY PROGRAM PIT 2016!

Rozlicz lub skoryguj swój PIT w 3 prostych krokach:

1. Pobierz i zainstaluj lub uruchom program online

2. Wypełnij druki w prostym kreatorze

3. Rozlicz PIT przez Internet lub wydrukuj i wyślij pocztą.

opp1proc

Z GÓRY SERDECZNIE DZIĘKUJĘ :)

epitypobierz

epityuruchom