Bernadowski Patryk

Mam na imię Patryk, mieszkam w Chełmnie nad Wisłą, urodziłem się dnia 19 lipca 1991 r. w Bydgoszczy. Na skutek przebytego w 2008 roku zdarzenia drogowego, jestem w wysokim stopniu niesprawny fizycznie.

Po nieszczęśliwym wypadku, z góry chciano przesądzić o moim losie. Sugerowano mojej rodzinie, że nie będę zdrowy, że nie będę wychodził z łóżka; dlatego bazując na własnych odczuciach, czynię zadość wymaganiom, spełniam swoje marzenia, realizuję zamierzone cele – żyję normalnie.

Mimo nowej sytuacji, dokładam starań, aby aktywizować się, rozwijać przydatną wiedzę i umiejętności, oraz w miarę możliwości wspierać inne osoby. Ochoczych ludzi skłaniam do zdrowego stylu życia, do bytowania w zgodzie z przyrodą i samym sobą – jak każdy oddech, czynią mnie szczęśliwym. Amatorsko prowadzę niezależne badania – obserwacje – ponadto uczę się śpiewu.

Rodzaj pomocy, która znacznie poprawi, zarówno jakość życia mych najbliższych, jak i moich codziennych starań, to:

* Leki, Terapie, Przeszczep komórek glejowych

* Materiały budowlane potrzebne do przybudowy pokoju – własnego

* Wspomaganie elektryczne do wózka inwalidzkiego

WSPOMÓŻ MNIE W CODZIENNYCH ZMAGANIACH

Każda forma dobroczynności jest dla mnie na wagę złota. Zachęcam Cię do udziału w akcjach charytatywnych organizowanych na moją rzecz, do przekazywania 1% podatku Fundacji Avalon z dopiskiem Bernadowski, 2239 do darowania środków rzeczowych, jak również innych możliwych postaci wsparcia, za które

SERDECZNIE DZIĘKUJĘ - Patryk Bernadowski

BEZPŁATNY PROFESJONALNY PROGRAM PIT!

Rozlicz lub skoryguj swój PIT w 3 prostych krokach:

1. Pobierz i zainstaluj lub uruchom program online

2. Wypełnij druki w prostym kreatorze

3. Rozlicz PIT przez Internet lub wydrukuj i wyślij pocztą.

opp1proc

Poniżej znajdziecie Państwo najnowszy program do rozliczeń PIT 2017. W rubryce dotyczącej przekazania 1% został wstawiony numer KRS Fundacji AVALON.

Jeśli chcecie Państwo wesprzeć moją osobę, proszę kliknąć w pole cel szczegółowy i wpisać moje nazwisko w polu wyszukiwania lub wybrać je z rozwijanej listy. W prawidłowo wypełnionej deklaracji, w polu "Cel szczegółowy" musi się znaleźć moje nazwisko i numer subkonta.

Z GÓRY SERDECZNIE DZIĘKUJĘ :)

epitypobierz

epityuruchom