Bednarz Marzena

Witam, nazywam się Marzena Bednarz, mam 28 lat. Jestem mamą dwójki wspaniałych chłopców. W lutym 2012 roku, kiedy byłam w piątym miesiącu ciąży, zdiagnozowany został u mnie nowotwór złośliwy kości (osteosarcoma). Przeszłam bardzo agresywną chemioterapię oraz amputację prawej ręki z wyłuszczeniem w stawie barkowym, a mój syn finalnie pojawił się na świecie! Po zakończeniu leczenia musiałam na nowo nauczyć się żyć i wykonywać codzienne czynności. Powrót do domu był bardzo trudny. Nasze szczęście nie trwało jednak zbyt długo. Po 11 miesiącach remisji pojawiły się pierwsze ogniska przerzutowe w płucach, w wyniku czego przeszłam kolejne operacje oraz szereg cykli chemioterapii trwających do dziś. Mimo wszystko staram się optymistycznie patrzeć w przyszłość i biorę aktywny udział w wychowywaniu naszych cudownych rozrabiaków. Potrzebuję jednak specjalistycznej protezy, której koszt przekracza możliwości finansowe mojej rodziny.

PROSZĘ O POMOC W WALCE O SPRAWNOŚĆ

Przekazując 1% podatku lub darowiznę FUNDACJI AVALON z dopiskiem Bednarz, 4001 pomagają mi Państwo w moich codziennych zmaganiach.

Dziękuję za wsparcie.

BEZPŁATNY PROFESJONALNY PROGRAM PIT!

Rozlicz lub skoryguj swój PIT w 3 prostych krokach:

1. Pobierz i zainstaluj lub uruchom program online

2. Wypełnij druki w prostym kreatorze

3. Rozlicz PIT przez Internet lub wydrukuj i wyślij pocztą.

opp1proc

Poniżej znajdziecie Państwo najnowszy program do rozliczeń PIT 2017. W rubryce dotyczącej przekazania 1% został wstawiony numer KRS Fundacji AVALON.

Jeśli chcecie Państwo wesprzeć moją osobę, proszę kliknąć w pole cel szczegółowy i wpisać moje nazwisko w polu wyszukiwania lub wybrać je z rozwijanej listy. W prawidłowo wypełnionej deklaracji, w polu "Cel szczegółowy" musi się znaleźć moje nazwisko i numer subkonta.

Z GÓRY SERDECZNIE DZIĘKUJĘ :)

epitypobierz

epityuruchom