Banasiewicz Edyta

Nazywam się Edyta Banasiewicz. Urodziłam się w 1972 roku w Piasecznie. Choruję na poszczepienne polio. W wykonywaniu codziennych czynności, takich jak ubieranie czy przesiadanie na wózek, potrzebuję pomocy innych osób. Pomimo tego nie tracę apetytu na życie. I choć czasami jest bardzo trudno, staram się realizować swoje pasje  i marzenia. Wyznaczam sobie cele, do których uparcie dążę. Organizuję akcje społeczne, ukazujące problemy z jakimi na co dzień borykają się osoby poruszające się na wózkach inwalidzkich. Jedną z takich akcji była GRA NA 4 KOŁA w Piasecznie. Jest to event, podczas którego przedstawiciele lokalnych  władz poruszali się po naszym mieście na wózkach.

Aby żyć na pełnych obrotach, spełniać się zarówno prywatnie jak i społecznie, potrzebuję odpowiedniego, bardzo drogiego sprzętu rehabilitacyjnego, pomocy asystentów oraz intensywnej rehabilitacji. Wszystko to pochłania mnóstwo środków finansowych. Bez tego nie mogłabym wstać z łóżka, czy samodzielnie wyjechać z domu.

WSPOMÓŻ MNIE W CODZIENNYCH ZMAGANIACH

Dlatego zwracam się do Państwa z prośbą o przekazanie 1% podatku lub darowizny  na moje subkonto założone w Fundacji AVALON z dopiskiem Banasiewicz, 599

Państwa to nic nie kosztuje, a mi pozwala cieszyć się życiem. Z góry wszystkim serdecznie dziękuję za przychylność i pomoc.

Edyta Banasiewicz

BEZPŁATNY PROFESJONALNY PROGRAM PIT 2016!

Rozlicz lub skoryguj swój PIT w 3 prostych krokach:

1. Pobierz i zainstaluj lub uruchom program online

2. Wypełnij druki w prostym kreatorze

3. Rozlicz PIT przez Internet lub wydrukuj i wyślij pocztą.

opp1proc

Z GÓRY SERDECZNIE DZIĘKUJĘ :)

epitypobierz

epityuruchom