Banach Marek

Mam na imię Marek i pochodzę z Gdańska. W 2009 roku, po kilkunastoletniej chorobie amputowano mi obie nogi. To był naprawdę trudny okres. Dzięki pomocy moich najbliższych odzyskałem chęć do życia. Staram się być aktywnym i na miarę swoich możliwości pomagać innym. Brałem udział w kilku akcjach społecznościowych jako wolontariusz, co przynosi naprawdę dużo satysfakcji i zadowolenia.

Aktywność jednak wymaga kosztownej rehabilitacji. Moje marzenie to protezy nóg, ale takie z prawdziwego zdarzenia, jakie na razie mogę oglądać tylko w telewizji. Wierzę jednak mocno, że dzięki Państwa pomocy to się spełni.

POMÓŻ MI POMAGAĆ!

Przekazując 1% podatku lub darowiznę FUNDACJI AVALON z dopiskiem Banach, 781 pomagacie mi Państwo realizować marzenia i wspieracie mnie w codziennych zmaganiach.

Dziękuję za każdą pomoc i okazanie serca - Marek Banach.

BEZPŁATNY PROFESJONALNY PROGRAM PIT 2016!

Rozlicz lub skoryguj swój PIT w 3 prostych krokach:

1. Pobierz i zainstaluj lub uruchom program online

2. Wypełnij druki w prostym kreatorze

3. Rozlicz PIT przez Internet lub wydrukuj i wyślij pocztą.

opp1proc

Z GÓRY SERDECZNIE DZIĘKUJĘ :)

epitypobierz

epityuruchom