Bączyk Barbara

Historia choroby pani Barbary rozpoczęła się w roku 2005 roku, kiedy wykryto u niej Wirusowe Zapalenie Wątroby typu C. Diagnoza ta była szokiem. HCV to bardzo podstępna choroba, która przez lata może nie dawać żadnych objawów, prowadząc do marskości wątroby. W 2005 roku po wykryciu choroby Pani Barbara poddała się biopsji. Wynik badania wskazał na marskość wątroby. Rozpoczęto kurację, która była koszmarem, prawdziwym piekłem, które rujnowało cały organizm. Co drugi dzień pani Barbarze towarzyszyły gorączki rzędu 39,5 stopni C. Ważyła niecałe 40 kg. Parametry krwi zostały wywrócone do góry nogami, pojawiły się symptomy depresji. Ale co ważniejsze, leczenie nie dało żadnego rezultatu, a tylko pogorszyło stan zdrowia Pani Barbary. Poziom wirusa uległ wówczas zwiększeniu. Obecnie dostępne leki nowej generacji są bardzo kosztowne, lecz wysoce skuteczne i niezwykle bezpieczne.

Dla Pani Barbary są to jednak nieosiągalne kwoty. Pani Barbara ma też szereg schorzeń współistniejących, które w jej stanie zdrowia wymagają alternatywnego, kosztownego leczenia. W ostatnich latach przeszła też wiele operacji. Tylko dzięki pomocy ludzi dobrej woli możemy walczyć o jej zdrowie. Wierzymy, że wspólnymi siłami uda się wyleczyć Panią Basię - jest to cudowna, ciepła osoba. Uwielbiana i kochana przez ludzi. Zawsze uśmiechnięta, pomocna, dająca ogromne pokłady ciepła i miłości wszystkim ludziom. Pomimo tego, że zmaga się z chorobą stara się tego nie okazywać, choć wszyscy wiemy jakie to trudne.

POMÓŻ PANI BARBARZE W WALCE Z CHOROBĄ

Bardzo prosimy każdego, kto choć w ułamku, w małej cegiełce może pomóc. Przekazując 1% podatku, wysyłając SMS CHARYTATYWNY o treści POMOC 4467 pod numer 75 165 bądź przekazując darowiznę FUNDACJI AVALON w formie 1% podatku, z dopiskiem Bączyk, 4467 pomagają Państwo zebrać pieniądze potrzebne na natychmiastowe leczenie.

BEZPŁATNY PROFESJONALNY PROGRAM PIT!

Rozlicz lub skoryguj swój PIT w 3 prostych krokach:

1. Pobierz i zainstaluj lub uruchom program online

2. Wypełnij druki w prostym kreatorze

3. Rozlicz PIT przez Internet lub wydrukuj i wyślij pocztą.

opp1proc

Poniżej znajdziecie Państwo najnowszy program do rozliczeń PIT 2017. W rubryce dotyczącej przekazania 1% został wstawiony numer KRS Fundacji AVALON.

Jeśli chcecie Państwo wesprzeć moją osobę, proszę kliknąć w pole cel szczegółowy i wpisać moje nazwisko w polu wyszukiwania lub wybrać je z rozwijanej listy. W prawidłowo wypełnionej deklaracji, w polu "Cel szczegółowy" musi się znaleźć moje nazwisko i numer subkonta.

Z GÓRY SERDECZNIE DZIĘKUJĘ :)

epitypobierz

epityuruchom