Bączek Beata

Jako przyjaciele Beaty zwracamy się z gorącą prośbą do wszystkich ludzi dobrej woli. Beata Bączek ma 20 lat i od ponad roku choruje na raka wątroby, zakrzepicę i żylaki przełyku. Beata przeszła już cały cykl chemioterapii i wciąż ma nadzieję, siłę i chęć do walki z ciężką chorobą. Potrzeba jednak olbrzymich nakładów finansowych na codzienne leczenie, kroplówki oraz koszty związane z podróżami do szpitali i lekarzy. Dzięki Państwa wsparciu ułatwimy i umożliwimy walkę o życie tej młodej dziewczyny.
W imieniu Beaty i jej rodziny serdecznie dziękujemy wszystkim za okazane serce w ratowaniu jej życia. Ufamy, że okażą Państwo wielką życzliwość, zrozumienie i wspomogą finansowo naszą PRZYJACIÓŁKĘ w walce z tą trudną i bolesną chorobą. My sami robimy, co możemy, ale jest to kropla w morzu zmartwień.

Prosimy również o przekazanie w/w wiadomości Państwa znajomym, kolegom, koleżankom, gdyż każda pomocna dłoń jest na wagę złota i daje Beacie nadzieję na wszystko to, o czym teraz marzy!

POMÓŻMY BEACIE!!!

Nie wymagamy, a prosimy! Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem Bączek, 1599 pomagacie Państwo Beacie wygrać walkę z chorobą!

BEZPŁATNY PROFESJONALNY PROGRAM PIT 2016!

Rozlicz lub skoryguj swój PIT w 3 prostych krokach:

1. Pobierz i zainstaluj lub uruchom program online

2. Wypełnij druki w prostym kreatorze

3. Rozlicz PIT przez Internet lub wydrukuj i wyślij pocztą.

opp1proc

Z GÓRY SERDECZNIE DZIĘKUJĘ :)

epitypobierz

epityuruchom