Azarewicz Leo

Nasz syn Leonard ma obecnie 10 lat. Pięć lat temu zdiagnozowano u niego autyzm. Od tego czasu nasze życie podporządkowane jest w większości potrzebom naszego dziecka, szczególnie pod względem finansowym. Związane są z tym liczne terapie, na które Leo musi uczęszczać.

Leo jest bardzo wrażliwym i delikatnym dzieckiem, do tego bardzo twórczym i  inteligentnym. Ma ogromny potencjał, na który wskazują terapeuci i nauczyciele. Jednakże jego rozwój jest bardzo nieharmonijny. Z jednej strony przejawia duże zdolności intelektualne. Z drugiej, takiej życiowej, codziennej i emocjonalnej oraz w kontakcie z rówieśnikami gubi się. Te różnice wywołują u niego ogromne napięcie, poczucie bezradności. Zależy nam na tym, aby Leo mógł rozwijać się tak jak inne dzieci. Aby nie czuł się inny, gorszy. Dlatego potrzebuje w szkole codziennej kilkugodzinnej obecności terapeuty. Bez niego nie mógłby uczęszczać na lekcje. Są to ogromne koszty. Ponadto Leonard musi również uczęszczać na zajęcia integracji sensorycznej i sensomotoryki, gdyż nieprawidłowo odbiera bodźce zewnętrzne oraz pracować z fizjoterapeutą, ponieważ ma bardzo słabe mięśnie. Z tego względu bardzo potrzebujemy Państwa wsparcia. Nadzieją dla nas są słowa specjalistów, iż przy odpowiednim wsparciu i regularnej terapii Leo za kilka lat Leo ma szansę nie odbiegać rozwojem od swoich rówieśników. Dlatego tak bardzo pragniemy walczyć o jego normalne jutro!

POMÓŻ LEO W WALCE O SAMODZIELNOŚĆ

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem Azarewicz, 3750 pomagają nam Państwo wspierać naszego synka w walce o jego normalne jutro.

Z góry dziękujemy za pomoc.

BEZPŁATNY PROFESJONALNY PROGRAM PIT!

Rozlicz lub skoryguj swój PIT w 3 prostych krokach:

1. Pobierz i zainstaluj lub uruchom program online

2. Wypełnij druki w prostym kreatorze

3. Rozlicz PIT przez Internet lub wydrukuj i wyślij pocztą.

opp1proc

Poniżej znajdziecie Państwo najnowszy program do rozliczeń PIT 2017. W rubryce dotyczącej przekazania 1% został wstawiony numer KRS Fundacji AVALON.

Jeśli chcecie Państwo wesprzeć moją osobę, proszę kliknąć w pole cel szczegółowy i wpisać moje nazwisko w polu wyszukiwania lub wybrać je z rozwijanej listy. W prawidłowo wypełnionej deklaracji, w polu "Cel szczegółowy" musi się znaleźć moje nazwisko i numer subkonta.

Z GÓRY SERDECZNIE DZIĘKUJĘ :)

epitypobierz

epityuruchom